Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokira mnoge

'Moderna baka': Potrošila 220 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama!

Instagram
18.05.2022.
u 11:30

Na društvenim mrežama ima gotovo milijun pratitelja, koji su svi željni vidjeti njezinu impresivnu umjetnost

Kerstin Tristan do sada je potrošila nevjerojatnih 220 tisuća kuna na svoje tetovaže. Naime, ova je moderna baka tijelo počela ukrašavati 1992. godine, a kako piše Mirror, od tada ga je gotovo cijelo prekrila različitim dizajnima.

Svoju je nevjerojatnu transformaciju koju je doživjela u posljednjih 30 godina Kerstin podijelila i na društvenim mrežama gdje je pokazala kako je izgledala 1992., 2014. i 2022. godine, a osim brojnih tetovaža njene fotografije pokazuju i da je prirodno crvenokosa.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti:

1/11

Na društvenim mrežama baka ima gotovo milijun pratitelja željnih vidjeti njenih novih uradaka, a u svojim brojnim videima osim tetovaža Kerstin pokazuje i zavidnu figuru koju održava strogim treniranjem.

Iako je malo ljudi naviklo vidjeti baku toliko istetoviranu, Kirsten sa svojim objavama prikuplja mahom pozitivne komentare, a korisnike oduševljavaju njen sveukupni izgled i stil. 

Napravio rezervat za papige u vlastitom dvorištu: U njemu uživa preko 100 ptica!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije