Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupujmo kvartovsko

Moda sa šlagom s Trešnjevke

reciklirana moda, Berlin
AFP
10.11.2010.
u 17:15

Torbice, nakit, jedinstveni broševi i avangardne pomaknute odjevne kreacije čekaju vas u ponedjeljak 15. 11. u 15 sati u kinu Europa. Četvrt koja ih je, kažu, inspirirala na drukčiju modu – Tresh-Tresh-Treshnjevku – ne zaboravljaju

Ambiciozne mlade kreatorice s Trešnjevke okupljene u skupinu koju su nazvale Moda sa šlagom – Modni studio Ormar, Mica Torbica, Citoyenne K, Babuška, OšBroš te dizajnerica nakita Ana Čavić, ove se godine iz svoje “baze” sele u središte grada – u galeriju kina Europa.

Ondje će se 15. studenoga točno u 15 sati predstaviti svojim unikatnim torbicama, nakitom, jedinstvenim broševima i avangardnim odjevnim kreacijama.

Četvrt koja ih je, kažu, inspirirala na drukčiju modu – Tresh-Tresh-Treshnjevku – ne zaboravljaju ni nakon izleta u - središte grada.

Svaki njihov komadić priča je za sebe, a izradile su ga vrijedne ruke mladih žena. Moda sa šlagom u kinu Europa traje - samo jedan dan!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije