Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'dobar početak'

Mladoženja u viralnom videu pročitao zavjete kakve vjerojatno ni jedna mladenka ne bi htjela čuti

TikTok/@lensculture
29.03.2023.
u 13:30

Od početka su mi govorili da život postaje još bolji kad djeca zaspu, a ti mi kažeš da dođem u spavaću sobu, kaže Michael uz pomalo neugodan smijeh njegove odabranice.

“Nećete vjerovati što je tip rekao u svojim zavjetima”, najavio je fotograf vjenčanja Jonathan Pajak u svom TikTok videu koji je sakupio više od 18,9 milijuna pregleda, ali i izazvao zgražanje mnogih korisnika. 

Njegov video prikazuje mladoženju Michaela kojeg je, kako kaže, snimio ranije tog dana, a koji odmah na početku svog govora ističe kako se nada 'da će on i njegova buduća supruga u braku imati puno seksa'; i to na ceremoniji koju vodi njegova majka.

- Kad je ovako počeo, trebao sam znati da ne slijedi ništa 'normalno' - kaže Pajak na TikToku i pokazuje ostatak neobičnih zavjeta.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

"Samo su dvije stvari potrebne da budem sretan", tvrdi Michael, "da mi trbuh bude pun, a ja** prazna, a premda si u jednoj od te dvije stvari nevjerojatna, trebati će ti lekcije iz kuhanja...", rekao je, popraćen smijehom gostiju.

"Čak i ako mi trbuh nije pun, ne postoji nitko koga bih mogao više voljeti u ovom životu; osim ako ne dobijem priliku upoznati Margot Robbie", nastavlja on, dok se njegova buduća supruga sa strane hihoće, povremeno prekrivajući lice papirom sa svojim zavjetima.

@lensculture You’re not gonna believe what he said in his vows! #weddingvows #groomsvows #ohhno #brideandgroom #weddingbloopers #weddingceremony #vowsgonewrong ♬ Full Heart Empty Balls - Jonathan Pajak

“Od početka su mi govorili da život postaje još bolji kad djeca zaspu, a ti mi kažeš da dođem u spavaću sobu”, kaže Michael uz pomalo neugodan smijeh odabranice, a ubrzo se uključila i njegova mama koja se tada okupljenima obrati s obećanjem da će ga 'kasnije staviti u kaznu... '

A premda se i ona povremeno smije na nimalo romantične bračne zavjete svog sina, većini TikTok korisnika ovaj govor nije bio smiješan, a mnogi su komentirali i da je muškarac bezobrazan prema svojoj budućoj ženi, ženomrzac, te da će se vjerojatno brzo razvesti.

"Zapravo je jako tužno jer je samo govorio o fizičkom aspektu veze, a niti u jednom trenu nije pokazao da ju voli", komentirao je jedan.

“Da sam ja bila na njezinom mjestu više ne bismo bili u braku, rekla bih mu da ode pronaći Margot Robbie, tako da ga dvije žene odbiju u istom danu”, piše jedna djevojka, no unatoč takvim reakcijama, njegova je novopečena supruga brzo na platformi stala na njegovu stranu i počela ga braniti.

U svom odgovoru s naslovom "oprostite, ne oprostite", navodno sretno udana Destiny kaže da ne žali ni zbog čega u vezi sa zavjetima svoje 'srodne duše', kao ni svojim velikim danom općenito.

@lensculture Replying to @destiny010513 The Bride and Groom! #weddingvows #bridesvows #brideandgroom #weddingbloopers #vowsgonewrong #weddingceremony #groomsvows #weddingceremony ♬ Look After You - The Fray

"Da, sretna sam i da, još uvijek sam u braku i da, volim svoje vjenčanje i ništa ne bih promijenila", izjavila je. “Volim njegove zavjete. Volim svoje zavjete. Volim naše vjenčanje.”

Destiny dalje objašnjava da su Michaelovi zavjeti prikazali samo djelić njegove osobnosti, njegovu šaljivu stranu, i da je to njen Michael." 

Ipak, njeni zavjeti koje je fotograf također objavio na svom TikTok-u potpuno su suprotni i ona u njima muža romantično opisuje kao svog najboljeg prijatelja i viteza u sjajnom oklopu.

"Takve dvije suprotnosti jako dobro idu zajedno", dodala je, a svoju je objavu zaključila opovrgavanjem mišljenja hejtera, napisavši:

“Znam da niste u pravu jer ja najbolje znam svoju vezu, sebe i poznajem Michaela. U mojoj vezi nikad nije dosadno i žao mi je ako vama nije tako. Ako želite nešto drugo, super, nađite nekog za kog mislite da ga zaslužujete”, prenio je NY Post.

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:58 29.03.2023.

Ovaj pun zahtjeva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije