Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi je zadovoljiti

Mladić priznao: 'Plašim se seksa s djevojkom, ali ne želim je iznevjeriti'

shutterstock
17.05.2021.
u 19:20

Iako je ona vrlo strpljiva s njim, boji se da je neće moći zadovoljiti tijekom seksa.

- Uzbuđenje i nervoza su pravi opis kako se osjećam o prvom seksu sa svojom djevojkom. Oboje imamo 25 godina. Stvarno je predivna, ali bojim se da ću je iznevjeriti tijekom seksa - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

On je bio sretno sam nekoliko godina i njegovo seksualno iskustvo je veoma malo. No, oni su sada zajedno već nekoliko mjeseci i žele biti intimni. Iako je ona vrlo strpljiva s njim, boji se da je neće moći zadovoljiti tijekom seksa.

- Ne brinite, niste zaboravili što treba raditi.  Vaša djevojka zvuči sjajno i savršen partner za izgradnju vašeg samopouzdanja. Ako vas netko privlači, vidjet ćete da vaše tijelo reagira bez puno razmišljanja. Dobar seks odnosi se na komunikaciju, ne morate biti iskusni, ali morate biti u skladu s partnerom - odgovorila mu je Deidre.

Pretvarala se da je muškarac i zavela najbolju prijateljicu: "Bilo mi je dosta da me zapostavlja kada ima partnera"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar FalusBonus
FalusBonus
19:32 17.05.2021.

Ne boj se, bilo što pričali, nema dole zuba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije