Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi učinili?

Mladenka zabranila mami da dođe na vjenčanje: 'Smije doći samo ako prati ovo jedno pravilo...'

shutterstock
26.08.2022.
u 09:30

Kada je pravilo prenijeto njezinoj mami, ona nije bila nimalo impresionirana i smatrala je da njezina kći nema pravo govoriti što može, a što ne može učiniti.

Kći je morala primijeniti stroga pravila kako bi njezina mama mogla doći na njezino vjenčanje, no to je izazvalo razdor među njima. U objavi na Redditu 36-godišnja kći objasnila je da su njezina mama i supruga njezine majke oduvijek bile velike pijanice i da su zbog toga u prošlosti izazivale probleme na obiteljskim događanjima, kako prenosi Mirror.

"Ukratko, naša majka ne podnosi dobro alkohol i zna biti opaka pijanica (osobito prema meni)", objasnila je buduća mladenka. "U početku ih nisam pozvala na naše vjenčanje, jer nismo razgovarale zbog toga što je moja majka pila i nekih manje nego dobrih komentara koje je dala."

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Međutim, s vremenom je kći odlučila da njezina majka treba biti na vjenčanju i odlučila je pozvati nju, samo pod jednim uvjetom.

"Vrijeme je prošlo i ne želim da zažalim što je nisam pozvala. Pa sam pružila maslinovu grančicu i pozvala ih obje, ali uz vrlo specifično pravilo", objasnila je. "Pravilo, u mojim očima, bilo je jednostavno i ublažilo bi svaki stres ili brige oko toga da se napiju i rade ili govore nešto što nije u redu na naš veliki dan."

Pravilo za veliki dan bilo je da njezina majka ne smije piti na ceremoniji ni na primanju, što će, kako su mislili, ukloniti stres. Međutim, kada je to pravilo prenijeto njezinoj mami, ona nije bila nimalo impresionirana i smatrala je da njezina kći nema pravo govoriti što može, a što ne može učiniti.

"Rekla sam joj da ako ne može prihvatiti moj zahtjev i pravilo za naše vjenčanje, nije dobrodošla", objasnila je kći. "Ne mogu zamisliti da je nema tamo za moj veliki dan, ali također ne mogu zamisliti kakav će šou napraviti ako joj dopustim da pije."

U odgovoru na ovo, majka se našla na meti kritika drugih komentatora, a jedna korisnica je tvrdila: "Tvoja majka bira piće umjesto tebe i podsjeća te zašto uopće nisi stupila u kontakt. Ponudila si joj način da se vrati i da krenete naprijed.”

"Ovo je vaš jedini zahtjev, a činjenica da ne može obećati da neće piti samo nekoliko sati trebala bi vam reći da više cijeni piće od svog odnosa s vama i vašeg vjenčanja. Smatrajte da je odbila vaš poziv”, dodala je druga korisnica.

[ANKETA] Izuvate li cipele kada dođete kod nekoga u goste i očekujete li isto od svojih gostiju?

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Beyonder
11:33 26.08.2022.

Upozorenje budućim mladoženjima:čim ti djevojka kaže da cijeli život sanja i planira vjenčanje-bježi!!!? Jer nakon toga njezina svrha je ispunjena i više nema nikakvih ciljeva u životu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije