Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uopće nije loša, zar ne?

Mladenka sama ispekla tortu za svadbu, a 'trolovi' joj poručili: 'Izgleda bezveze, kao rođendanska!'

TikTok/@darlinggoose.
27.06.2022.
u 13:30

Noć prije vjenčanja je, kaže, tortu zaledila i ukrasila je raznobojnim ukrasnim mrvicama, a sa jestivim je ukrasnim slovima dodala i svoje novo prezime.

Kad je riječ o organizaciji vjenčanja ne postoji ispravan ili pogrešan način, a tako misli i amerikanka Laura koja je svoj veliki dan odlučila učiniti posebnijim tako što je dva dana prije svadbe sama ispekla svoju svadbenu tortu.

Za nju je koristila mješavinu za kolače s kojom je napravila šest kora a zatim ih, sa glazurom između naslagala jednu na drugu kako bi dobila tortu na dva kata.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama

1/9

- Udajem se za dva dana i danas pečem svoju svadbenu tortu! - podijelila je par dana prije svadbe u videu na svom TikTok računu @darlinggoose.

Noć prije vjenčanja će, kaže, tortu zalediti i ukrasiti raznobojnim ukrasnim mrvicama, a s jestivim će ukrasnim slovima na nju ispisati i svoje novo prezime. 

No iako je nju samu konačni rezultat oduševio, bilo je i kritika na njen hrabri kulinarski pothvat.

- Je li ovo šala? Bezveze je, više izgleda kao za dječji rođendan! - napisao je jedan korisnik, no većina je ženi izrazila podršku i komentirala kako je 'pametno na taj način uštedjeti nekoliko tisuća kuna'. 

- Neki od ovih u komentarima trebaju ohladiti. To je njezino vjenčanje, može imati kakvu god tortu želi. Ja mislim da je slatka i jedinstvena! - napisao je jedan pratitelj.

- Ljudi su tako zli. Osobno se ne mogu sjetiti nečije torte s vjenčanja na kojima sam bila. Ako ste vi zadovoljni, onda je super jer je to vaš dan! - poručila joj je jedna pratiteljica, a prenosi Mirror.

Mladić peče hamburgere, odreske i torte u automobilu na suncu u kojem temperature dosežu skoro 100°C

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije