Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije svima bilo zabavno

Mladenka na vjenčanju mladoženji plesala u krilu pa ju kritizirali: ‘Pred članovima obitelji?!’

Tik Tok
02.12.2022.
u 11:30

- Ono kada popijete malo previše na svom vjenčanju - napisala je Natalie u opisu viralnog videa

Mladenka po imenu Natalie Sanders, šokirala je svoje goste i mladoženju na vjenčanju, kada mu je odlučila plesati u krilu. U jednom trenutku se čak i okrenula naglavačke i gurnula svoje međunožje u njegovo lice, dok su svi njihovi gosti to imali priliku pomno pratiti, piše NY Post

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

- Ono kada popijete malo previše na svom vjenčanju - napisala je Natalie u opisu viralnog videa.

U objavi koju je vidjelo gotovo pet milijuna korisnika Tik Toka, vidi se kako njezin suprug sjedi na stolcu na središtu plesnog podija, dok mu ona odjevena u svoju lepršavu vjenčanicu i sandale, pleše u krilu. Dok je mladoženja imao zbunjeni izraz lica, mladenka je bila uživljena u ulogu. 

@itsnatalierosee

🍹🤣 #weddingnight #funtimes

♬ Lollipop - Lil Wayne

I dok je ona oduševljena svojim potezom na vlastitom vjenčanju, brojnim korisnicima nije bila ugodna pomisao na reakcije gostiju od kojih su im neki bili i članovi obitelji.

- Ženo, ne pred starijima - glasio je jedan komentar. 

"Njihovi roditelji se sigurno ponose", napisala je jedna korisnica, a druga je dodala: "Nikada se ne bih to usudila učiniti."

No, bilo je i onih kojima je ovo bilo urnebesno. "Fascinantno mi je kako si uspjela to izvesti, a bila si pijana", komentirao je jedan od njih, dok je drugi dodao: "Ovo će biti zabavan brak."

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije