Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuni promašaj

Naručila je "savršenu" vjenčanicu preko interneta, a dobila je neprepoznatljivu haljinu

Instagram
18.02.2020.
u 22:38

Organiziranje vjenčanja je stresan posao, a ova mladenka htjela si je malo olakšati s kupovinom vjenčanice.

Pronalazak savršene vjenčanice jedan je od najvažnijih detalja svake mladenke pa pronalazak vjenčanice iz snova može potrošiti jako puno vremena. Odlazak u mnogobrojne dućane s vjenčanicama može biti naporno, pogotovo ako ste vaše vjenčanje zamišljali dok ste bili mali, piše mirror.co.uk.

Jedna mladenka htjela je izbjeći dugotrajno traženje i hodanje po dućanima te je svoju vjenčanicu htjela pronaći na Internetu. No, kada je njena haljina stigla iz Kine, nije nikako izgledala kao haljina koju je ona naručila. Bila je toliko loša da je ova mladenka morala kupiti kompletno novu haljinu za svoj poseban dan.

Pogledajte još nekoliko promašaja kupovine preko Interneta:

Njena prijateljica objavila je sliku njene haljine u Facebook grupi That's it, I'm Wedding Shaming, a napisala je: "Lijevo je haljina koju je naručila, desno koju je dobila. Pronašla je novu haljinu pa je sve ispalo dobro, ali koji veliki promašaj kupovanja preko Interneta." Njena objava brzo je skupila puno komentara osoba koje nisu mogle vjerovati koliko je haljina loša.

"Ovo uopće ne izgleda kao na slici, koji vrag?", napisala je jedna korisnica. Druga djevojka je komentirala: "Tako mi je drago što si ju usporedila sa stvarnom slikom. Ovo je najgora preinaka predivne haljine. Ne mogu vjerovati da misle da je ovo ista stvar." Na svu sreću, mladenka je dobro prihvatila svoj promašaj i svoju drugu vjenčanicu ponovno naručila preko Interneta. Ovoga puta imala je sreće i pronašla je svoju savršenu vjenčanicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here's a little sneak peek of our wedding on Menorca:) #yoshennymoon

A post shared by The Celtic Clover (@sup_clover) on

Kupovanje u second hand dućanima isto je težak posao, a pogledajte kakvu kombinaciju je naša novinarka pronašla za 40 kuna:

 

Komentara 1

PI
Piksy
05:41 19.02.2020.

Ne kuzim to kupovanje preko neta...pa moras probati odjevni predmet..opipati materijal..a da ne pricam da se pogotovo vjencanica ne kupuje ovako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije