Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mjesec žena u Termama Tuhelj

Terme Tuhelj
Foto: PR FOTO
1/5
PR
Autor
PR članak
01.03.2016.
u 08:15

Svaka žena treba vrijeme za sebe kako bi se osjećala posebnom i ispunjenom. Ožujak je vrijeme za žensku energiju… poklonite si Terme Tuhelj i razmazite se malim iznenađenjima.

Dan žena je prilika kada svaka žena zablista, da se osjeća kao da je sve podređeno samo njoj. Zašto takav dobar osjećaj ne bismo produžili na cijeli mjesec. Poslušajte sebe i učinite već danas nešto što će Vam dati dodatan vjetar u leđa i zbog  čega ćete se osjećati posebnom.

Preporučujemo Vam dan za punjenje energije:

Ako volite kupanje i uživanje u vodenim atrakcijama, pripremili su Vam pravo podizanje energije uz brćkanje u termalnoj vodi uz 50% popusta za sve žene od 1. do 31.3.2016. od ponedjeljka do petka. Ujutro uživajte u vježbanju s fizioterapeutima, plivajte u termalnoj vodi, opustite se uz vodene masaže i plešite uz zabavni popodnevni aquaaerobic.

Ako ste wellness tip osobe, u ožujku se prepustite u ruke vrhunskih terapeuta SPAeVITA centra gdje su Vam pripremili posebne dnevne wellness pakete od kojih posebno izdvajaju Paket prijateljice u kojem ćete Vi i Vaše prijateljice uživati u kupanju, saunanju, mini wellness tretmanima po izboru (manikuri, pedikuri ili maski za njegu lica) te 5 minutnim izlaganjem pod umjetnim suncem. Ako nemate pratnju, počastite se sami svojom omiljenom masažom i uživajte. Pripremili su i posebne wellness pakete u privatnim spa prostorijama gdje možete uživati u mini masažama, kupanju u whirlpoolu i drugim slatkim iznenađenjima.

Nakon što su Vas razmazili u wellness centru, predlažemo Vam da posjetite najveći Svijet sauna koji svakog utorka u terminu od 18:00 do 22:00 h otvara vrata samo ženama. Za vrijeme ladies day-a, pripadnice ljepšeg spola mogu uživati u različitim aroma programima, programima njege tijela, vrtloženju zraka, kao i uživanju u različitim sobama za relaksaciju, visećim ljuljačkama i vodenim krevetima. Tu je i panoramska sauna koju nikako ne smijete propustiti.

Za kaj wellness dana, nikako ne smijete propustiti ručak ili večeru u a la carte restoranu Dvorac Mihanović koji je u mjesecu žena pripremio posebne tematske menije uz malo gastro iznenađenje, GRATIS pjenušac. Tu je i Tjedan restorana koji započinje 04.03. i traje do 13.03. gdje će gosti moći uživati u meniju od 3 slijeda uz čašu vina za samo 100,00 kn po osobi.

A ako želite sve to zajedno objediniti i provesti nekoliko dana u renomiranim zagorskim termama, preporučujemo Vam paket kojim ćete napuniti izgubljenu energiju, revitalizirati se i pripremiti se za stresnu svakodnevicu. Vita antistress je paket za svaku modernu ženu, ali i muškarca… paket koji će Vam pomoći da nadoknadite izgubljenu energiju i pobjegnete od stresne svakodnevice, a u kombinaciji s posebnim wellness&spa uslugama, doživljaj revitalizacije, bit će potpun.

Razmazite se i proslavite Mjesec žena…sami, s prijateljicama, s djecom ili s voljenom osobom…sasvim je svejedno…bitno je da se posvetite sebi, svojim mislila i da poslušate sebe. Osjećajte se WELLičanstveno.

Želite prijaviti greške?