Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna istinu

Mislim da me supruga vara s drugom ženom jer sam pronašao grudnjak koji nije njen

shutterstock
27.05.2020.
u 18:59

Iako mu je supruga objasnila kako se grudnjak našao ispod njihovog kreveta, on i dalje sumnja da ga vara.

Jedan muškarac sumnja da ga njegova supruga vara i ima aferu. No kada je pronašao grudnjak druge veličine počeo je sumnjati da ga njegova supruga vara s drugom ženom. Iako ona tvrdi da nema ništa između njih, on joj ne vjeruje pa je pitao psihoterapeutkinju Deidre što da sada napravi, prenosi The Sun.

“Rješavao sam križaljku kada sam se sagnuo po kemijsku olovku koja mi se otkotrljala ispod kreveta. Pronašao sam grudnjak veličine 40D, moja supruga nosi 36C. Naravno da sam bio zbunjen pa sam pitao suprugu kako je došao tamo. Rekla mi je da je s par prijateljica probavala haljine te da ga je vjerojatno jedna od njih slučajno ostavila. To mi nije imalo smisla, pogotovo jer je prije šest mjeseci postala hladna i više se ne želi seksati sa mnom. Brinem se da ima aferu s drugom ženom. Možda sam paranoičan, ali svaki put kad joj spomenem nešto, naljuti se na mene”, ispričao je.

Deidre mu je odgovorila: “Da je vaša supruga imala ljubavnicu, postoji vrlo mala vjerojatnost da je ona otišla doma bez grudnjaka. Kada žene isprobavaju odjeću, često ponesu više grudnjaka jer različiti krojevi zahtijevaju različite stilove grudnjaka. Vaša supruga je vjerojatno ljuta zbog vaše pretpostavke, ali nešto je sigurno loše u vašem odnosu ako ona ne želi seks. Recite joj da vam nedostaje intime i pokušajte razgovorom pronaći problem i rješenje za njega.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

 

Komentara 2

DU
Deleted user
00:03 28.05.2020.

dobro misliš

Avatar drug Joža
drug Joža
21:17 27.05.2020.

Jerry Springer Show

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije