Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor na Floridi

Mislila da je muči jet-lag, a onda je doznala strašnu vijest

Zrakoplov
Foto: Thinkstock
02.09.2018.
u 11:17

Simptome poput gripe i iscrpljenost pripisivala je jet lag-u. No nekoliko dana nakon dolaska u Floridu, Claire je osjećala kako sve teže ustaje iz kreveta, mišići su joj bili "teški" i osjećala je stalne bolove u trbuhu.

Claire Daly iz UK-a (33) otišla je sa svojim suprugom (42) na godišnji odmor iz snova 2015. godine, u Disney world na Floridi. Nakon  devetsatnog leta, Claire se osjećala loše, kao da je putovala danima. 

Simptome poput gripe i iscrpljenost pripisivala je jet lag-u. No nekoliko dana nakon dolaska u Floridu, Claire je osjećala kako sve teže ustaje iz kreveta, mišići su joj bili "teški" i osjećala je stalne bolove u trbuhu. Borila se da ostane budna pokoji sat u danu. Ipak, nije željela pokvariti odmor suprugu pa se trudila skriti koliko se loše osjeća i nije ni pomišljala na posjet liječniku, piše The Sun. 

Nakon dva tjedna u takvom stanju odlučila je priznati suprugu da osjeća stalne bolove te je on odveo u najbližu bolnicu. I liječnici su prvotno njeno stanje pripisali jet lag-u i pustili je iz bolnice s paracetamolima. No kako joj nije bilo bolje niti nakon tjedan dana, odlučila se vratiti. Podvrgnuli su je raznim pretragama, a onda je liječnik sjeo ispred nje s užasnutim izrazom na licu. Rekao joj je da ima rak i predložio da se prvim letom vrate kući te da se odmah podvrgne kemoterapiji. 

Odmah se javila u bolnicu u svom gradu, primljena je na terpiju nakon tri tjedna, a onda su kasnije uslijedile vijesti da joj je potrebna transplantacija koštane srži jer kemoterapija nije djelovala. Godinu dana nakon što je čula najstrašnije vijesti u životu, konačno je dobila informaciju da su uništili rak u njenom tijelu. Dozvolila je sebi prvi put u godinu dana malo sreće, kako je izjavila. 

Sa suprugom se vratila na odmor u Floridu kako bi nadoknadili odmor koji nisu proživjeli kako su planirali. 

Pogledajte i video Simptomi raka testisa koje muškarci ne bi smjeli ignorirati

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije