Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruge nogometaša

Milana Vlaović piše scenarije, Anica Kovač sanja svoj vrt

Anica Kovač
Matija Habljak/PIXSELL
22.11.2009.
u 16:25

Supruga bivšeg nogometaša Gorana danas je spisateljica i autorica riječi koje pjeva Lana Jurčević i mnogi drugi. Svoju ljubav ka pisanju razvijala je kroz novinarstvo

Iako se prečesto, zbog vladajućih predrasuda, supruge nogometaša stavljaju u kontektst kućanica s visokim ambicijama, iza nekih dama sasvim je druga priča. Milana Vlaović, supruga bivšeg nogometaša Gorana danas je spisateljica i autorica riječi koje pjeva Lana Jurčević i mnogi drugi. Svoju ljubav ka pisanju razvijala je kroz novinarstvo.

– Kao studentica sam u novimana isprobavala različite forme pisanja. Jedino što nisam uspjela naučiti, otkrit ću vam, pisanje je namjenskih pjesama. Tako ne znam po narudžbi, napisati, primjerice božićni hit – kaže Milana. No to je ne spriječava da piše drugi roman ili scenarij, kojima se trenutno bavi. Bivša missica, Anica Kovač voli raditi u vrtu.

– Oko nove kuće želim saditi povrće. Moram vidjeti imam li mjesta za to – rekla je. Marija Cvitanović poduzetnica je koja će stiliziranje i modu uskoro povezati sa strukom – ekonomijom.

Komentara 2

DO
doktorica
09:39 23.11.2009.

Besposlen pop i jariće krsti.

MA
Maritza
20:15 22.11.2009.

Sta, ako radi u vrtu, onda nije kucanica?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije