Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez samozavaravanja...

'Meni je 29, a mom bogatom suprugu su 53 godine. Ja sam trofejna žena i toga sam svjesna!'

@leilagriffin
28.07.2023.
u 14:30

Budući da joj dani nisu ispunjeni obvezama, Griffin kaže kako ima sasvim dovoljno vremena da redovito na društvenim mrežama objavljuje detalje o svom životu i braku pa se i nedavno pohvalila s estetskim zahvatima koje je prošla.

Dermalni fileri za usne, implantati za grudi i operacija zatezanja kože trbuha i samo su neki od tretmana kojima se redovito podvrgava 29-godišnja Leilu Griffin. 'Trofejna žena' inače tako sama sebe naziva, zbog činjenice da sve njene želje i potrebe financira 25 godina stariji suprug, 53-godišnji milijarder Bruce. A da bi uklonila mogućnost da netko kaže kako ona za njega ništa ne radi, Griffin je najavila da će uskoro kirurški podići svoju stražnjicu i napraviti vaginoplastiku; operativni zahvat zatezanja vaginalne stijenke kojim se stvar vrati nekoliko godina unatrag; a sve za zadovoljstvo svog muškarca. "Želim za svog supruga izgledati najbolje što mogu, kao što bi svaka žena trebala", rekla je Griffin koja je zbog ljubavi preselila iz rodnog u Tampu na Floridi. "Mnoge se žene samo prepuste i uvijek kad ih gledam pitam se zašto to dozvole...". 

Budući da joj dani nisu ispunjeni obvezama, Griffin kaže kako ima sasvim dovoljno vremena da redovito na društvenim mrežama objavljuje detalje o svom životu i braku, pa se i nedavno na TikToku brineta pohvalila svojim estetskim zahvatima čija je, kako sama tvrdi, ukupna vrijednost veća od deset tisuća dolara, a zadnje što je na sebi radila bilo je, kaže, povećanje usana i malo dotjerivanje stražnjice. 

@leila__griffin What did you say? Cant hear you #fyp #iworkallnightiworkallday #agegaplove #abba ♬ original sound - Mariam Ramishvili

“Kad me muž pitao koliko će sve to koštati, samo sam mu rekla 'Šuti i izvadi novčanik', pohvalila se Griffin koja je nedavno online priznala i kako joj je fiksacija sa dotjerivanjem i estetskim operacijama gotovo postala ovisnost, pa se na platformi usprotivila onima koji smatraju da ona i mnoge slične djevojke samo nepotrebno bacaju svoj ili partnerov novac.

“Kada sam Bruceu rekla da idem na operaciju, rekao je: ‘Radi što god želiš, što god će te usrećiti’,” ispričala je za Kennedy News. "Operacija je mogla koštati i 100 tisuća dolara, njemu bi bilo svejedno". Uvijek mu, kaže, prvo iznese što bi htjela napraviti, nakon čega on njoj kaže što o tome misli, pa par ipak komunicira i dogovara se. Barem dok Bruce na neku želju svoje mlađahne supruge ne kaže 'Ne!'. "On zna da 'Ne' nije opcija i da za mene zabrane ne vrijede", kaže Griffin i ističe kako su promjene na njenom tijelu isključivo njen izbor; premda je novac njegov...

"Ako želim nešto učiniti, to je moja odluka, a on me jednostavno podrži", rekla je, dodajući da i ona i Bruce više od prirodnog izgleda vole vidjeti ženu na kojoj su zahvati dobro napravljeni. "Ljudi mi stalno govore da usporim s plastikom, ali trenutno ne želim", kaže i dodaje da je ona potpuni zagovornik plastične kirurgije,  Ako netko to želi, treba jednostavno otići u neku kliniku i napraviti to!”, rekla je. Ona tako redovito npr. usnice puni filerima i u tome ne vidi ništa loše. “Punjenje usana mi je  često koliko mijenjanje donjeg rublja”, rekla je Griffin, priznajući ipak i da je svjesna da injekcije njenom licu samo dodaju godine.

Sophia (24) zahvaljujući operaciji ponovno progledala nakon tri godine: 'Bilo mi je čudno vidjeti supruga prvi put... Zgodan je baš onako kako sam ga zamišljala'

Op

Komentara 9

BR
Brdo
16:31 28.07.2023.

Moj je djed imao naziv za ovakve sponzoruse, ali ne smijem napisati, jer bih inace otisao 2 god. na hladjenje!

LI
Linomedo
17:08 28.07.2023.

Oboje su jadni.

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
17:52 29.07.2023.

Trofejna? Jel ima sve od sifilisa do side

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije