Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Među njima je 36 godina razlike: 'Ne vidim je kao stariju ženu, godine su samo broj'

Upoznali su se sasvim slučajno preko Facebooka, a Isabell je mislila da je on potpuno drugi muškarac. Sada su u braku i planiraju zajednički život.
26. svibnja 2020. u 12:30 3 komentara 4381 prikaza
Foto: Isabell Dibble

Isabell Dibble (62) u svibnju 2019. godine vraćala se iz Tunisa kada ju je na aerodromu konobar pitao da izađe s njim na spoj. Ona ga je odbila jer je bio premlad, a kada je stigla doma, vidjela je njegov zahtjev za prijateljstvo. No odbila ga je iz istog razloga, ali nakon nekoliko dana ipak ga je odlučila prihvatiti, ne znajući da je to zapravo potpuno drugi muškarac, prenosi metro.co.uk.

“Bio je jako zgodan mladić. Kada me prvi put pitao za prijateljstvo na Facebooku, odbila sam ga jer je bio premlad. Kada me ponovno pitao, pomislila sam zašto ga ne bih dodala, to će biti samo prijateljski razgovor”, ispričala je Isabell. No brzo je shvatila da to nije ista osoba. Bio je to Bayram Boussada (26), samo ne onaj kojeg je upoznala na aerodromu, već drugi muškarac također iz Tunisa, ali nastavila je razgovarati s njim.

Otkrila je kako je znala da postoji mnogo priča o takvim susretima koje su uglavnom varke kako bi muškarci dobili novac ili vizu za drugu zemlju pa je i ona imala svojih sumnji. No rekla je kako je on nikad nije pitao za novac niti ga je briga u kojoj će zemlji živjeti, samo mu je bitno da su zajedno. 

 | Autor : Isabell Dibble Foto: Isabell Dibble

“Počeli smo pričati i tako je sve počelo. Pričali smo satima, znali smo biti i do tri ujutro na mobitelu. Znala sam da ima nečega između nas i prije nego što sam ga vidjela uživo”, rekla je Isabell. Bayram je Isabell pozvao u Tunis u listopadu 2019. godine, gdje je ostala nekoliko tjedana, upoznala njegove roditelj, a na kraju se i zaručila s Bayramom. “Postavili su svijeće svugdje i kupili tortu, a Bayram me zaprosio ispred svojih roditelja. Moja obitelj bila je šokirana i rekla mi da moram biti pažljiva, ali sada su svi sretni zbog mene”, prisjeća se Isabell. Inače je majka troje djece, a ima i desetero unuka, stoga nije ni čudo da je njezina obitelj bila zabrinuta za nju.

U Tunis se vratila u siječnju kako bi organizirala vjenčanje s Bayramovom obitelji, dok je njezina obitelj ostala u Ujedinjenom Kraljevstvu. Iako je velika razlika u godinama, čak 36 godina, njezina obitelj i dalje je podržava u ovoj odluci. “Nije me briga za njezin godine. Ipak su godine samo broj. Ne vidim je kao stariju ženu, samo je vidim kao dobru ženu. Usrećuje me i vjerujem joj, kao i ona meni”, ispričao je Bayram. Sada se nadaju da će moći Bayrama dovesti u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi mogli započeti zajednički život.

Pogledajte kako zaruke mogu brzo poći po zlu:

Ida Prester Stručnjaci otkrivaju Roditeljstvo u doba korone: Povratak u novo normalno uz korisne strane novih tehnologija Woody Allen na ruski način Marina se udaje se za 15 godina mlađeg posinka: Sretni smo i to želimo svima Savjeti stručnjaka Treba li otići iz braka u kojem nema seksa ili vrijedi još jednom razmisliti o tome?
INA Klub volontera
Volontiranje u Hrvatskoj
Filmska priča volontera iz domaće kompanije: 'U 10 godina smo prošli smijeh i suze'
Plitvička jezera
DOBRO DOŠLI!
Vikend putovanja i obilasci Hrvatske ne prestaju dolaskom jesni i hladnijeg vremena