Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Marsovci i Dinosi, multivitamini koje će vaša djeca obožavati

prirodni imunitet
Foto: PR FOTO
1/2
PR
Autor
PR članak
13.05.2015.
u 14:44

Proljeće je doba kada je imunitet najslabiji, a djeca najživlja želeći istražiti svaki komadić livade, pješčanika, igrališta na kojima nerijetko vrebaju mnoge nečistoće i nevidljivi virusi i bakterije. Stakleno zvono, naravno nije rješenje, ali zdrava izbalansirana prehrana i jak (snažan) prirodni imunitet zasigurno jest.

Marsovci sirup
multivitaminski sirup s Imunactiv® kompleksom
Iz obitelji Marsovci®, europskog najpoznatijeg branda među multivitaminima i mineralima za djecu, stiže nam novi proizvod. Riječ je o multivitaminskom sirupu s Imunactiv® kompleksom koji podržava prirodnu otpornost vašeg djeteta i namijenjen je djeci starijoj od godinu dana. To je ukusan sirup s okusom naranče koji uz beta-glukan i bioflavonide sadrži vitamin C i cink koji pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava i vitamine B1, B3 i B5 koji pridonose normalnom metabolizmu stvaranja energije.
Veličina pakiranja: 150 ml, cijena: 57,77 kn

Dinosi
tablete za žvakanje vitamina C
Obitelji Marsovci® pridružio se još jedan ukusan i kvalitetan vitaminski proizvod tvrtke Walmark, a riječ je o Dinosima, tabletama za žvakanje u obliku dinosaura s izvrsnim voćnim okusom koje su odličan izvor vitamina C.
Naime, ljudsko tijelo ne može samo sintetizirati vitamin C pa njegov unos isključivo ovisi o hrani koju unosimo u organizam. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju, zubi, desni i kože. Dinosi su namijenjeni djeci starijoj od 3 godine, vrlo su ukusni, poput dječjih bombončića, a dostupni su s okusom maline.
Veličina pakiranja: 30 tableta, cijena: 47,77 kn

Proizvodi su dostupni u svim ljekarnama.

Distributer: Medical Intertrade d.o.o. Sveta Nedjelja  

Želite prijaviti greške?