Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljuta je

Mama se požalila na školu svoje kćeri: 'Ne žele ju podučavati dok ne izvadi piercing!'

TikTok
23.05.2024.
u 14:30

Škola nije dobro prihvatila promjene izgleda i stavila je Ruby i njezinu sestričnu Maisie u kaznu kad su se pojavile u školi s piercinzima

Mama Tink inzistirala je na tome da je škola otišla 'predaleko', nakon što je odbila podučavati njezinu kćer dok ne ukloni piercing iz nosa. Tink je obavještavala ljude o problemima kćeri Ruby s njezinom školom, koji su se znatno pogoršali nakon što je došla nova ravnateljica, piše The Sun. 

Unatoč strogim propisima, Tink je nastavila pomagati Ruby da izrazi svoju individualnost, obojivši joj kosu u crveno, a nedavno joj je čak i dozvolila da probuši nos.

VEZANI ČLANCI:

No škola nije baš prihvatila njezine najnovije promjene izgleda i stavila je Ruby i njezinu sestričnu Maisie u kaznu kad su se pojavile u školi s piercinzima - unatoč činjenici da su bili prekriveni trakom u boji kože. Prije nekoliko dana, Tink je na TikToku optužila školu da je otišla 'predaleko' s posljednjom kaznom.

"Škola je odlučila da uopće neće poučavati Ruby ili Maisie dok ne izvade piercinge iz nosa. Jučer sam zamijenila oba njihova piercinga za nos s prozirnima, tako da ih ni ne možete vidjeti. Otišle su u školu i odmah su stavljene u kaznu. Opet sam otišla u školu i htjela sam razgovarati s ravnateljicom. Već sam tri puta tražila da razgovaram s ravnateljicom i svaki put su mi rekli da je na sastanku i odbila me", ispričala je.

@cherries_87 Replying to @Bradley THEY DID IT!!!! #THINKTINK #mumsoftiktoks ♬ original sound - Tink

 

@cherries_87 too far. 😔💔 #THINKTINK #mumsoftiktoks ♬ original sound - Tink

Dodala je da ju je čak odbila i nazvati nakon toga ili joj čak samo poslati e-mail. "Čak i kad sam ju zamolila da me nazove da me obavijesti o njihovoj odluci, nije", kaže. Tink je umjesto toga nazvao zamjenik ravnatelja koji ju je obavijestio o odluci da će učitelji odbiti podučavati dvije djevojčice ako im ne izvade piercinge.

"Ruby je očito uznemirena, Maisie je uznemirena", nastavila je. "Kao roditelj, ne znam što bih trebala učiniti jer očito ne mogu držati svoje dijete izvan škole jer će to biti štetno za nju. Ali u isto vrijeme želim da bude ponosna na to što želi biti i da izgleda točno onako kako želi. Školski sustav propada, a ja ne znam što učiniti", rekla je.

Ispod njezine objave skupio se veliki broj komentara. "Ne znam kako piercing utječe na učenje", komentirala je jedna osoba. "To je apsolutno smiješno", napisao je drugi. "Trebate ići dalje, obratite se ministarstvu" savjetovao je treći.

Mama na forumu pokrenula raspravu: 'Treba li moja 9-godišnja kći brijati noge?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije