Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Njemu je dobro!'

Mama posvađala internet priznanjem da njezin sin spava u - ormaru!

Instagram/kindred.spirits.photography
16.07.2021.
u 14:30

Htjela sam se prisjetiti gdje je proveo prvih par mjeseci i što će mi cijeli život zamjerati, našalila se uz svoj video

Jedna je mama nedavno podijelila mišljenja svojih Instagram pratitelja kad je u videu na profilu @kindred.spirits.photography pokazala kako joj maleni sin spava u garderobi.

- Kad već nemate vrtić ili dječju sobu dostojnu Instagrama, snalazite se s onim što imate - napisala je uz video u kojem pokretni dječji krevetić stoji u garderobnom ormaru, ispod polica s cipelama.

Lile i Žanamari srele se na partyju na bazenu, pogledajte kako izgledaju na nepopeglanim fotkama

1/20

- On voli kad ga posjednem u njegov krevetić dok se ja oblačim - kaže ona, a podijelila je i da je maleni 'u ormaru proveo prvih nekoliko mjeseci svog života...'

- Htjela sam se prisjetiti gdje je proveo prvih par mjeseci i što će mi cijeli život zamjerati - našalila se mama, a većina se pratitelja složila kako 'nema u tome ničeg lošeg, dok je on sretan i zadovoljan', prenosi The Sun.

- Ja nemam 'walk in' ormar, ali krevetić mog djeteta lijepo se smjestio u pola normalnog ormara - napisala je druga korisnica dodajući  kako 'svatko radi ono što može'. 

- Ovo me podsjeća na Harryja Pottera! - rekla je jedna korisnica u komentarima, no nisu svi mislili da je spavanje u ormaru za djecu najbolje rješenje. 

- Pripazite mu na glavicu! - savjetovao je jedan otac koji je na snimci primijetio da djetetu nije baš 'komotno', a jedna je mama dodala:

'Sad je u redu stavljati djecu u ormare? Bože, što nije u redu s ljudima?!'

- U redu je, samo ne pored cipela jer su najprljavije, barem ga premjestite u sredinu - preporučila je druga udobnije rješenje. 

Šišaju ovce, alpake, ljame i imaju više od milijun pratitelja: "Ovo je hipnotizirajuće za gledati!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije