Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hm...

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

TikTok @mrs.gabidunn
22.02.2023.
u 16:10

“Moja mama je za nas koristila ogradicu, da budemo zaokupljeni i sigurni, ali barem smo mogli vidjeti vani”, napisao je jedan korisnik.

Jedna je mama nedavno na TikToku pokazala svoj neobičan način da sebi osigura 'pet minuta mira', bez da mora paziti na djecu. Ona naime, kada mora pospremiti kuću, a djeca joj smetaju, malenog sina i kćer stavi u kartonsku kutiju da se igraju, a nju ne 'gnjave'.

A iako mnogi korisnici nisu mogli vjerovati što sve ljudima padne na pamet, bilo je i onih koji su ideju ove mame smatrali - ni manje ni više nego genijalnom.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

1/9

U svom kratkom videu korisnica Gabrielle Dunn pokazuje tako svoju djecu koja sjede u kartonskoj kutiji i iznutra po njoj šaraju bojicama.

"Ovo mi daje 30-ak minuta za neometano čišćenje", napisala je iznad videa koji je postao viralan.

Dunn je pokazala i kako u potrazi za većom kartonskom kutijom izlazi pred kuću i jednu pronalazi na kanti za smeće, nosi je doma i u nju ubacuje paket bojica - i svoje dvoje djece - a dok se djeca unutra igraju, ona uz pjesmu “Gangster’s Paradise” usisava.

"Genijalno", piše sama Dunn u naslovu svog TikTok videa.

@mrs.gabidunn #stitch with @abbyfranco6 PURE GENIUS. Glad we hadn’t broken the box down yet!! #toddlermom #babysitter #nanny #mom #momlife #momsoftiktok #cleantok #toddlerhack #parentingtips #parenthack ♬ Gangsta's Paradise (feat. L.V.) - Coolio

"Drago nam je da još nismo razbili kutiju!!", dodala je, a reakcije drugih na platformi bile su različite.

"Moja paranoja mi ne bi dopustila da radim bilo što dok su oni unutra, od straha da ne odgrizu i progutaju komade bojica", napisala je tako jedna mama.

“Ovo je genijalno!”, komentirala je druga. “Moja djevojčica je noćna mora s bojicama i želi posvuda crtati! Sada znam da samo trebam kutiju", komentirala je druga.

“Moja mama je za nas koristila ogradicu, da budemo zaokupljeni i sigurni, ali barem smo mogli vidjeti vani...”, rekao je jedan korisnik.

“Ovo je super. Voljela bih da smo imali društvene mreže kad sam ja bila mlada mama, ima toliko pametnih žena!" dodala je jedna mama.

"Meni je to grozno", zaključila je druga, prenosi NY Post.

Petogodišnjak čestitkom iznenadio mamu, a onda je ona uočila što je napisao sitnim slovima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije