Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazvala burne reakcije

Mama pokazala školsku užinu koju priprema djeci, ljudi ju osudili: "Što je ovo? Izgladnjuješ ih!"

Facebook
11.12.2020.
u 12:30

Ona je odmah objasnila o čemu se zapravo radi.

Gotovo svakog dana na društvenim mrežama pokrene se neka rasprava, a nerijetko je tema odgoj djece. Svaki roditelj misli da zna što je najbolje za njegovu djecu, ali drugi su skloni osuditi metode odgoja i ne srame se to pokazati, pa dođe do osuda i ružnih komentara.

Upravo takva situacija dogodila se nedavno kada je majka dvoje djece iz Amerike podijelila na Facebooku fotografiju kutije s užinom za školu koju im je pripremila. Jedan perec, klementina, čokoladica i malo krekera bilo je spremno za 6-godišnjeg sina, a za 2-godišnju kćer spakirala je malo voća, noodle, grašak i kukuruz, prenosi The Sun.

Foto: Facebook/TS Auris

Foto: Facebook/TS Auris

Pogodite koji pojam su Hrvati najčešće googlali ove godine! Da, koronavirus. A u top 10 pretraga su i - masoni! 🤔

Nije trebalo puno vremena proći da se jave drugi roditelji i osude je. "Moja djeca bi gladovala da im spakiram ovako malo hrane za ručak!", kaže jedna mama s kojom su se drugi odmah složili. Zaključili su da žena izgladnjuje svoju djecu, ali ona je brzo objasnila u čemu je stvar:

"Moja djeca se školuju kod kuće i nema potrebe da pretjeram s količinom hrane. Za doručak pojedu veći obrok, a ove stvari jedu tijekom nastave."

Evo koja hrana je najgori izbor za vaš mozak:

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
17:58 11.12.2020.

važno da jedu zdravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije