Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo i korisno

Mama podijelila odličan savjet kako naučiti dijete koja cipela ide na koju nogu - s jednom naljepnicom

TikTok/kmcbowsandcrafts
02.12.2021.
u 16:30

Uvijek sam se sramila što bih obula cipele na krive noge, rekla je jedna pratiteljica, a našlo se i starije djece koju lijeva i desna cipela još uvijek muče s lijevim i desnim.

TikTok korisnica KMCBowsandCrafts podijelila je na svojom računu savjet koji je oduševio druge roditelje, a u kojem objašnjava kako će mala djeca znati koja cipela ide na koju nogu. 

U svom je videu ov mama objasnila da za to koristi naljepnicu; odabrala je tako veliku, naljepnicu u obliku srca i prerezala ju po pola, a onda jednu polovicu naljepila unutar desne cipele, uz lijevi rub potplata, a drugu unutar lijeve, uz desni rub.

@kmcbowsandcrafts

#QuéHaríaHarley #parenthack #fypシ #foryou #foryoupage #schoolshoes #backtoschool #hack #shoes #shoehack #kids #blowthisup #mumlife #mummy #howto #life

♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

Trogodišnjoj je kćerki tada zadala da kad oblači cipelice, spoji dva dijela naljepnice i tako ih obuje na prave noge.

- Sjajna ideja, Ne znam zašto mi to nikad nije palo na pamet! - napisala je druga mama, a neki su komentirali i kako im je žao što im netko nije napravio isto dok su bili djeca.

- Uvijek sam se sramila što bih obula cipele na krive noge - rekla je jedna pratiteljica, a našlo se i starije djece koju lijeva i desna cipela još uvijek muče.

- Imam 16 godina i još uvijek obuvam cipele pogrešno - 'pohvalila' se jedna djevojka, a prenosi The Sun.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije