Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U vezi su

Djevojka ispričala: 'Izašli smo na spoj, a on je doveo čak 4 prijatelja, jedan mi se više svidio...'

TikTok/paigebryanofficial
01.12.2021.
u 13:30

"On ulazi u restoran i primjećujem da je došao u isto vrijeme kad i grupa drugih prekrasnih muškaraca. Mahnem mu i primijetim da svi oni počinju hodati prema meni...", ispričala je djevojka.

Amerikanka Paige Byrann (28) ispričala je u TikTok videu kako je jednu večer dok je bila vani s prijateljicama upoznala dečka koji joj se svidio, pa su dogovorili da sljedeći dan odu na večeru.

- Nismo jedno drugom morali ništa ni reći, samo smo 'plutati' kroz gomilu u klubu jedan drugom u zagrljaju, a čim je pjesma završila ostavila sam mu broj, pa smo odmah tu noć dogovorili izlazak - rekla je na svom profilu @paigebryanofficial.

Jedva ga je, kaže, čekala opet vidjeti pa je prva stigla u restoran, a konobarica ju je otpratila do stola za šestoro, čemu tad nije pridavala važnost.

@paigebryanofficial

Bringing your friends on a date w/ you = major 🚩🚩🚩!!! What are we 16?!😒 #PUBGMOBILE #dating #datingatorytime #single #singlelife #singlelifeproblems #comedy #funny #storytelling #funnystories #viralvideo #singletok

♬ original sound - paigebryanofficial

- 10-ak minuta kasnije on ulazi i primjećujem da je došao u isto vrijeme kad i grupa drugih prekrasnih muškaraca. Mahnem mu i primijetim da svi oni, da svi, počinju hodati prema meni... - priča Paige, a on je grli i govori joj da sjajno izgleda.

Nije, kaže, ni spomenuo zašto je na spoj doveo i Jima, Jamesa, Paula, i Tyronea. 

- Čudno, ali na kraju je spoj bio dobar i nije bio potpuni gubitak vremena, jer je brzo shvatila da s jednim od prijatelja ima puno toga zajedničkog.

Dečka s kojim se trebala naći tako više nikad nije vidjela ali je, kaže, počela izlaziti s jednim od njegovih prijatelja, prenosi The Sun.

- Iskreno, učinio ti je uslugu. Doveo je i drugi izbor - napisao je jedan pratitelj, a mnogi su komentirali kako je to 'zapravo bilo baš lijepo od njega'. 

Pripit muškarac s Tindera pomislio da je stjuardesa, njihov razgovor nasmijao je Twitter

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:19 02.12.2021.

Sad ce ostavit decka jer joj se njegov frend vise svida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije