Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Majku osudili na društvenim mrežama zbog izgleda njezine djece: 'Očito ih previše hraniš'

TikTok
01.12.2021.
u 15:25

Mnogi su joj govorili kako previše hrani svoju djecu te da bi ih trebala staviti na dijetu.

Nova mama uzvratila je okrutnim komentarima nakon što su je osudili zbog izgleda i težine njezinih kćeri blizanki, rekavši joj da ih treba staviti na dijetu, kako prenosi Mirror.

Alexis LaRue, koja objavljuje na TikToku pod @themejiafamily, postala je viralna ranije ove godine nakon što je podijelila veličinu novorođenih kćeri, koje su imale 9 kilograma svaka.

Mnogi su komentirali video i rekli da im 'ne trebaju grickalice', da moraju malo smršaviti, te bi trebale ići na dijetu. Alexis je rekla da su joj djeca savršeno zdrava i da nikad ne bi ni sanjala da će reći novoj majci da njena mala djeca moraju smršaviti.

@themejiafamily_

Reply to @ducattigirl2020

♬ original sound - The Mejia Family

Objavljujući na TikToku, Alexis je rekla: "Samo zato što niste navikli viđati bebe s više kilograma ne znači da trebate sramotiti moje. Zamislite da bebi od sedam mjeseci kažete da mora paziti što jede. To je ludo. Nikad ne bih mogla", objasnila je.

Alexis je postala viralna nakon što je podijelila video u kojem se bori da nosi obje svoje kćeri, a gledatelji su rekli da njezino dvoje djece izgleda veće od svoje majke.

Njezin video prikupio je više od 45 milijuna pregleda uz mnoštvo komentara, od kojih neki nisu bili tako lijepi i optuživali su mamu da 'prehranjuje' svoju 'debelu' djecu.

No, neki su bili puno ljubazniji i branili su Alexisa. Jedna je korisnica rekla: "One su samo dvije sretne zdrave bebe koje rastu malo brže od ostalih. Savršeno normalno."

"Vaše su bebe zdrave i voljene. Žao mi je zbog ovih negativnih komentara", glasio je jedan komentar.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9
Ključne riječi

Komentara 3

MI
mirsija13
22:06 01.12.2021.

Naravno, trena ih izgladnjivati, kako li će inače biti modeli ?

DU
Deleted user
21:58 02.12.2021.

Djevojčice su taman kako trebaju izgledati u toj dobi-. Nešto su jače od dječaka. Čim prohodaju i izrastu, sve će doći na svoje pa i kilaža.

DU
Deleted user
08:34 02.12.2021.

da, ta žena jest sitnija, a izgleda da je slikano prednjom kamerom i takve slike uvijek (kao i selfiji) izgledaju neprirodno i asimetrično... u ovom slučaju zastrašujuće nesrazmjerno... i onak usput, mislim da se već "oglašavala" ta žena, pred koji mjesec-dva, ak ne ovdje onda na yahoo news :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije