Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'je li pretjerano?'

Mama napravila seksi fotografije pa ih želi objesiti na zid: 'Šaljem li kćeri krivu poruku?'

shutterstock
24.09.2023.
u 14:30

Na svim fotkama nosim grudnjak i kratke hlačice, a na nekima i jaknu; i nema seksi čarapa, tangi, prozirnog donjeg rublja ili lisica, napisala je.

U svijetu u kojem su mnoge žene nesigurne u vezi svog izgleda, dobro se okružiti stvarima koje podižu samopouzdanje, zbog čega  je jedna žena odlučila napraviti nekoliko svojih boudoir ili seksepilnih fotografija i uokviriti ih, a na Mumsnetu je pokrenula raspravu o tome je li pametno takve fotografije vješati doma po zidovima. Objasnila je da se zbog svojih seksi fotografija osjeća 'sposobna za sve', te kako ih stalno želi gledati da ju na to podsjećaju. "Osvijestile su mi da ono što sam svaki dan nije sve što mogu biti i da uz malo poticaja mogu učiniti nešto potpuno drugačije, što mi inače nije nalik na mene!", napisala je na forumu, uz pitanje drugim mamama misle li one da je neprimjereno izložiti ih u kući, budući da, kaže, nisu pretjerane ni 'ljigave', te da je na plaži znala biti u manje odjeće.

"Stvarno želim pokazati neke od njih... Inače, na svima nosim grudnjak i kratke hlačice, a na nekima i jaknu; bez seksi čarapa, tangi, prozirnog donjeg rublja ili lisica. Inače, kćerka me stoput vidjela golu, ali poštujem njenu privatnost i ne šetam gola po kući.Ona na primjer zaključava kupaonicu, ali često će mi viknuti da joj donesem ručnik ili nešto, a u kući smo samo mi cure", rekla je.

"Ipak, brine me hoće li ona te fotografije povezati sa seksom i mojim izlascima jer sam od nedavno sama i idem na spojeve; i istina, osjećam se privlačnije nego prije jer nisam samo samohrani roditelj. Dijelim li previše s njom i je li neukusno? Ili me te slike osnažuju i imaju dobru poruku?", pitala je, dodavši i kako ih neće objesiti u dnevnoj sobi, ali ih je htjela staviti u svoju spavaću sobu.

"Iskreno, ako sami niste sigurni kako će ih ona doživjeti, možda bolje ne. Zadržite ih za sebe i uživajte u svom samopouzdanju!", napisala je jedna mama, dok su neke bile malo izravnije: "Ne, nemoj to raditi. Mama moje prijateljice je imala takvu svoju fotku na zidu i bilo je jako čudno; nikada nisam znala gdje bi trebala gledati...", rekla je, a prenosi Mirror.

Stručnjakinja za odgoj djece: 'Ove fraze nikada ne biste trebali govoriti svojoj djeci - bez obzira na ponašanje'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije