Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševila roditelje

Mama kupila aparat sa slatkišima i grickalicama, zdrave stvari su besplatne

Sarah Balsdon/Facebook
26.05.2020.
u 14:30

Dosta joj je raspravljanja oko nezdravih grickalica, pa je pronašla način da smanji konzumaciju istih.

Sarah Balsdon iz Northumberlanda majka je četvero djece koja je svojim potezom oduševila druge roditelje. Nakon što joj je prekipjelo da njezina djeca stalno traže slatkiše i grickalice, odlučila je uložiti nešto manje od 1000 kuna u aparat sa slatkišima, prenosi Metro.

Foto: Sarah Balsdon/Facebook

Ova medicinska sestra napunila ga je čokoladom, slatkišima, čipsom i drugim grickalicama, a djeca sve moraju kupiti sama od novca koji mogu zaraditi obavljajući kućanske poslove ili školske obaveze. Sarah ih želi naučiti da novac treba zaraditi i cijeniti.

Mnoge je razniježila scena iz centra Zagreba - otac kćerima kupio cvijeće:

Ako su stvarno gladni, mogu uzeti zdrave grickalice - besplatne su.

"Baš me zanima hoće li sada moći potajno jesti slatkiše i grickalice. Dosta mi je više rasprava o nezdravoj hrani. Ako žele nešto iz aparata moraju odraditi svoje obaveze za školu ili nešto od kućanskih poslova kako bi zaradili novac kojim onda mogu kupiti ono što žele. Uzbuđeni su, ali ni blizu kao ja!"

Otkrila je i kako je potraga za aparatom potrajala jer se cijene uglavnom kreću oko 500 funti (4 400 kuna). Na kraju je kupila već rabljeni za 100 funti (875 kuna) na Facebooku.

Da ne bi bilo da samo djeca moraju kupovati na aparatu, Sarah i njezin suprug rade isto kako bi što manje jeli nezdrave namirnice. 

Komentara 1

Avatar KimberlyEJ78
KimberlyEJ78
20:48 28.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​​v​​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije