Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila je o čemu se radi

Mama djetetu spremila bezalkoholnu votku za školsku užinu, pa postala meta osuda drugih roditelja

Shuttershock
08.07.2021.
u 16:16

Iako u sebi nema alkohola piće svojim okusom podsjeća na votku, pa je neke roditelje zasmetala 'kriva poruka' koju je svojom objavom poslala djeci

Jedna je Australka nedavno na svom Instagramu podijelila fotografiju ručka koji svojoj kćerki priprema za školu, a na kojoj se uz jogurt, narezanu jabuku, kekse i čokoladni muffin našla i - limenka bezalkoholne votke.

- Savršen dodatak i školskim ručkovima - napisala je ova mama dvoje školaraca, a njena se snimka brzo počela dijeliti po društvenim mrežama, ostavljajući mnoge u nevjerici.

Naime, iako piće u sebi nema alkohola, okusom jako podsjeća na votku, a mnoge je roditelje zasmetala 'kriva poruka' koju je djeci poslala, pa su je kritizirali online.

'Čimpanzama je naranča kisela', kažu djeca, sretna jer su pomoćni timaritelji

1/7

Nakon takve reakcije Australka je za Daily Mail rekla da 'ona nije svoju djecu slala u školu s pićem', već ga je samo 'iz fore' snimila među drugim namirnicama, a fotku onda podijelila sa svojim prijateljicama i klijenticama pilates studija koji vodi. 

 - Ja ne mogu utjecati na tuđi smisao za humor i na činjenicu da nekima to nije smiješno - rekla je i dodala da njena zezancija nikako nije utjecala na njenu djecu, koja su navikla na takve šale.

Ipak, roditeljima na Twitteru njena fora nije bila smiješna, a mnogi su se složili da je 'jako neodgovorno tako se šaliti', jer će neka djeca pomisliti da je - ako objavljuje nečija mama - riječ o ozbiljnoj promociji votke.

Muškarac ovisan o operacijama i promjenama na tijelu: Ugradio kljove i uklonio dva prsta!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije