Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte video

Maleni dječak s tri mjeseca stajao na nogama, a sa šest – skijao na vodi i oborio svjetski rekord!

Instagram/@richcaseyhumpherys
24.09.2020.
u 09:31

Mnogi su ovaj potez roditelja osudili, ali oni tvrde kako je njihov sin uživao.

Rich Humphreys iznimno je napredna beba. Ovaj maleni dječak već je s tri mjeseca stajao na nogicama, a način na koji je proslavio svojih prvih pola godine života šokirao je mnoge – skijanjem na vodi!

S osmijehom na licu i bez straha Rich je uživao dok ga je gliser vukao po jezeru. Stajao je na drvenoj dasci za koju su mu bile pričvršćene nogice i držao se za metalnu šipku. Na sebi je, naravno, imao prsluk za zaštitu od utapanja, a u gliseru pokraj njega bio je njegov otac Casey kako bi mogao reagirati u slučaju nezgode.

U videu ispod pogledajte kako skija:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I went water skiing for my 6 month birthday. Apparently that’s a big deal… #worldrecord

A post shared by Rich Casey Humpherys (@richcaseyhumpherys) on

Roditelji su sve objavili na Instagram profilu sina koji vode, ali i na svom. "U trenutku snimanja Rich je imao šest mjeseci i četiri dana. Vidi se na njemu da se dobro zabavio", napisao je otac.

Ovim potezom dječak je oborio rekord. Do sada je najmlađi skijaš na vodi bio Zyla St Onge koji je 2016. godine skijao po jezeru na Floridi – sa samo šest mjeseci i 27 dana, prenosi news.com.au.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Three months!

A post shared by Rich Casey Humpherys (@richcaseyhumpherys) on

Novorođena beba uspjela preživjeti nakon što su joj, od pretjeranog plača, kolabirala oba plućna krila:

1/4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije