Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I vraća im samopouzdanje

Majstorica tetovaže ljudima prikriva strije i ožiljke: 'Svoj posao doživljavam kao poziv'

TikTok/ perfectmatchtattoo
21.09.2021.
u 13:28

Uz tetoviranje tintom boje kože koristi i manje poznatu tehniku prikrivanja ožiljaka bez tinte u kojoj se u kožu ubrizgavaju duboko prodirući serumi koji pomlađuju kožu i okolno tkivo

Tattoo umjetnica Tatiana B. (23) iz San Francisca svojim jedinstvenim tehnikama prikrivanja strija i ožiljaka svakodnevno ljudima vraća samopouzdanje. Ona naime radi sa žrtvama raznih nesreća: od obiteljskog zlostavljanja do požara, preko onih koji pate od vitiliga ili koji jednostavno žele prikriti svoje strije...

VIDEO Organizatori festivala koji je Zagrepčane vratio na Ilicu: 'Grad nisu samo zgrade, grad su ljudi'
1/1

23-godišnjakinja je oduvijek, kaže, bila zainteresirana za razne oblike umjetnosti, pa je otkrivši prije par godina medicinsku tetovažu, otkrila i svoj 'poziv'. 

- Oduvijek su me fascinirale boje - rekla je, a danas zahvaljujući tome već na prvi pogled može odrediti nečiji ton i podton kože i tako odabrati pravu nijansu tinte koja će se stopiti s bojom kože. 

@perfectmatchtattoo

An innovative tattoo style you may not have known about💉. ##tattooideas ##fyp ##tattooartist ##tattoos ##skincare ##ultabeautyattarget ##stretchmarkremoval

♬ Just for me - PinkPantheress

Uz tu tehniku tetoviranja za prikrivanje ožiljaka koristi i manje poznatu tehniku u kojoj se uopće ne upotrebljava tinta.

- Riječ je o nešto drugačijoj metodi tetoviranja s posebnom mješavinom duboko prodirućih seruma punih vitamina koji izazivaju prirodno 'pomlađivanje' stanica i regeneraciju tkiva, najviše zahvaljujući 'popravku' stanica fibroblasta i kolagena - objasnila je za The Sun.

Metoda koju će na nekome koristiti da mu što bolje prikrije ožiljke ovisi, objasnila je, o više faktora: poput životne dobi, boje i teksture kože, te veličine zahvaćene površine na tijelu. 

@perfectmatchtattoo

Did you know paramedical tattooing existed? ##tattoo ##skintok ##ultabeautyattarget ##pmu ##skincare ##foryoupage

♬ Ride It - Regard

- U većini slučajeva radim s trajnom tintom za tetoviranje, prilagođavajući je tako da bojom što više odgovara boji kože - kaže, a kad to nije dovoljno, služi se spomenutom metodom bez tinte.

Svjesna pozitivnih reakcija svojih klijenata i činjenici da im često zaista promijeni život, 23-godišnjakinja online nudi i besplatne konzultacije, a na TikToku videozapisi s njenim radovima uglavnom imaju više milijuna pregleda i na stotine tisuće lajkova i pozitivnih komentara. 

Ona je, kaže, sretna što ljudima može pomoći da se bolje osjećaju u svom tijelu, zbog čega svoj posao više doživljava kao poziv.

- Iako su meni strije i ožiljci lijepi jer često pričaju bitne priče o našoj snazi, razumijem nečiju potrebu da sakrije ono što ga veći dio  života smeta i/ili ga podsjeća na neku traumu - rekla je, svjesna da ožiljci na ljude utječu i psihološki, te im često ometaju normalnu svakodnevicu.

@perfectmatchtattoo

It’s called scar/stretch mark camouflagex , or paramedical tattooing! Can also be done on surgery scars, self harm scars, burns, etc.

♬ Aesthetic Girl - Yusei

- Ja sam svojim klijentima zahvalna više nego oni meni, jer svakodnevno imam priliku sudjelovati u nečijem osobnom razvoju i uzdizanju iznad onog što ga je nekad obilježavalo, a što je htio ukloniti: a to mi pruža golemo zadovoljstvo - zaključila je umjetnica.

Od sredine tjedna očekuje nas stabilnije vrijeme, a za vikend porast temperatura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije