Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mislila je da je dobro odabrala

Majka u trgovini rabljenim stvarima pronašla torbu koju je darovala kćeri za Božić: Odlučila joj se ‘osvetiti’

Tik Tok
09.12.2023.
u 10:03

U kratkom videu vidi se kako Ellie fotografira crvenu torbu krokodilskog uzorka, a zatim te fotografije i printa

Ovaj strah mnogi dijele uoči blagdana. Što ako nekome bitnome izaberete krivi poklon? Zasigurno je grozan osjećaj kada nakon dugog traženja savršenog dara za voljenu osobu na kraju shvatite se njoj to uopće ne sviđa. Jednoj majci dogodilo se upravo to, no umjesto da joj je kći rekla da joj se njezin dar ne sviđa, ona ga je darovala trgovini rabljenim stvarima, piše The Sun.

Naime, majka je bila uvjerena da je odabrala dobar poklon, sve dok nije ušetala u trgovinu i ugledala torbu na polici.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi!

1/6

Video je na Tik Toku objavila njezina druga kći, a u njemu je podijelila kako je točno izgledao trenutak kada su ona i njezina mama ugledale sestrin Božićni dar u trgovini rabljenih stvari, samo nekoliko dana nakon što ga je dobila. Odlučile su joj se osvetiti, a mnogima je njihova ideja bila urnebesna.

– Danas smo mama i ja išle u trgovinu rabljenih stvari i ugledale ovu divnu, crvenu torbu. Brzo smo shvatile da je to torba koju je moja mama poklonila sestri na Božić, a za koju je rekla da joj se sviđa. Zato smo joj odlučili poslati nekoliko fotografija onoga što je propustila s malom porukom. Očekujte drugi dio videa gdje se ukleta torba pojavljuje na njezinu pragu – našalila se Ellie.

U kratkom videu, vidi se kako Ellie fotografira crvenu torbu krokodilskog uzorka, a zatim te fotografije i printa. Na kraju videa fotografije ostavlja na sestrinu pragu s anonimnom porukom.

@ellieclarkson3

A day in the life

♬ Pacman - Stepz & Fizzler

Korisnicima se svidjela šala, a video je ubrzo pregledan više od 500 tisuća puta. 

"Ja bih kupila torbu i ostavila je negdje u njezinoj kući, a da joj to nije kažem. Tako bi mislila da je ukleta", napisala je jedna korisnica, dajući im svoju ideju.

"Ovo je tako dobra ideja", komentirala je druga korisnica, a trećoj to baš i nije bilo zabavno: "Ovo je tužno. Srce bi me boljelo kada bi moja kći to učinila."

Mnogi korisnici pisali su kako ih jako zanima nastavak ove priče i da se uskoro nadaju drugom dijelu.

*Članak je izvorno objavljen u siječnju 2023.

Što napraviti s božićnim drvcem kad prođu blagdani i skinu se ukrasi?

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Anezka
06:09 05.01.2023.

Nije smiješno i zabavno, tužno je. Ne znaš što je tužnije: to što se kćeri nije sviđala torba (pa ne sviđa se sve svakome, iskreno meni je prilično ružna, bapska. Možda ta kćer voli modernije sportske stvari, a ne nešto što izgleda kao da je ispalo iz ruke ostarjeloj Crvenkapici?) ili to što se je ta mama odlučila čuj to "osvetiti" kćeri? Očito se u toj obitelji ne smije reći da ti se nešto ne sviđa pa umjesto da torbicu vrati u dućan i zamijeni za nešto drugo, ta ju mora prodati. A mama u tome uživa.... Čekaj malo kako mama zna da je to baš ta njena torbica???😱

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije