Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Majka u šoku: 'Tražili su me da platim 230 kuna da bih bila na dječjem rođendanu'

Pixabay
03.02.2022.
u 16:30

Sva djeca mlađa su od osam godina, osim djeteta koje slavi rođendan, što znači da će svi roditelji morati ostati i platiti kartu

Jedna majka ostala je iznenađena kada je, tjednima nakon što je prihvatila poziv, doznala da se od nje očekuje da plati 25 funti, odnosno oko 230 kuna, za ''privilegij'' da bude na rođendanskoj zabavi sina svog prijatelja.

Prema Mirroru, zabava bi se trebala održati sljedeće nedjelje u centru za aktivnosti sa zidom za penjanje, a djeca će nakon toga krenuti na ručak. Iznenađena majka na Mumsnetu objasnila je da su prihvatili poziv prije nekoliko tjedana i da su već kupili dar i čestitku.

Međutim, ostala je pomalo zatečena nakon što je dobila neočekivanu poruku od roditelja djeteta koje slavi rođendan manje od tjedan dana prije velikog dana.

Za sedmi rođendan isplanirala joj je zabavu inspiriranu Coachellom, a nije mnogo ni potrošila:

1/14

"Jučer smo dobili poruku od roditelja u kojoj piše da sva djeca mlađa od osam moraju biti pod nadzorom odrasle osobe, što je u redu, ali da bismo ostali i nadgledali ih, moramo kupiti kartu za odrasle po punoj cijeni, koja stoji 25 funti", objasnila je.

U komentarima je dodala da je to samo mala zabava na kojoj će biti možda osmero djece. Sva djeca mlađa su od osam godina, osim djeteta koje slavi rođendan, što znači da će svi roditelji morati ostati i platiti kartu.

"Vjerujem da je većina roditelja planirala ostati jer su sva djeca prilično mala, ali mislim da nitko nije očekivao da će morati izdvojiti 25 funti za taj privilegij”, dodala je.

Mnogi korisnici razumjeli su zašto je tako ljutita, a jedan korisnik čak joj je savjetovao da sama nazove mjesto i provjeri. Ako je to istina, neka otkaže dolazak.

Drugi je priznao da bi ih to prilično šokiralo, pitajući se je li roditelj tek sada shvatio trošak ili je riječ o lošoj komunikaciji s mjesta događaja.

"Kad god smo bili na rođendanskim zabavama u slobodnim centrima/aktivnostima itd., trošak nadzora i vođenja aktivnosti pokrivaju roditelji, po mom mišljenju to je dio troškova zabave”, glasio je jedan komentar.

Djevojka (17) je pala vozački ispit a da nije ni upalila automobil, razlog je nevjerojatan...

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Svračak
Svračak
18:26 04.02.2022.

Ponavljanje je majka mudrosti. Ovaj članak ponavlja se bar treći puta.

NN
nista_ne_znam
15:41 04.02.2022.

Šta vi objavljujete svašta.

Avatar najbolji13
najbolji13
13:29 04.02.2022.

zamisli majke ona misli da je badava i onda pise svoje umotvorine na face..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije