Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISLE DA JE PRERANO

Majka šokirala: 'Svoju bebu staru pet tjedana sam naučila da koristi kahlicu!'

Instagram
24.05.2022.
u 14:30

Iako video pokazuje da oni 'komuniciraju' i ona tvrdi da ju razumije, neki su korisnici mami poručili da sina 'pusti da bude beba'...

Učenje djeteta da samostalno koristi kahlicu može biti dugotrajan i stresan proces, no jedna mama kaže da se tog stresa riješila tako što je dijete na nju počela privikavati već u njegovom petom tjednu života!

Kako piše The Sun, mama Jules je na Instagramu podijelila video u kojem je objasnila kako je počela s 'treningom' svog sinčića Mattea, te kako joj on sam da znak da mora obaviti nuždu

Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

- Prvo on glasno zastenje što je znak da mora kakati. Onda se ja zakašljem kako bih mu dala do znanja da ga razumijem, a tako ga istovremeno i pitam "mora li obaviti veliku nuždu" - objasnila je Jules u svom videu u kojem malenu bebu rukom drži iznad kahlice. 

On onda, kaže mama, obavi što mora, a na kraju joj opet stenjanjem daje znak i da je gotov.

Ispričala je i da se još prije poroda zainteresirala za takozvano eliminacijsko komuniciranje čiji zagovornici smatraju da je 'pravi trenutak' za riješiti se pelene:odmah nakon rođenja! 

Zato je sina Mattea počela, kaže, trenirati čim je navršio četiri tjedna; a budući da beba stvarno čeka s 'poslom' dok ga ona ne namjesti iznad kahlice; čini se da je uspjela.

- Nevjerojatno je što sve mogu tako malene bebe! Malo nam je teško naučiti ovo za malu nuždu ali s velikom uvijek funkcionira! Mislim da je to dobro jer Matteo ne mora iskusiti neudobnost pelene, a mi ih jako malo trošimo i mnogo na njima uštedimo - dodala je. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jules (@minimal.jules)

No dok je neke na društvenim mrežama oduševilo ovo umijeće bebice, drugi su mami poručili da 'naprosto ne vide poantu...'

- Ne vidim svrhu ovoga, definitivno je još premalen i ovo mi izgleda kao obično pomodarstvo... - napisala je jedna korisnica.

Pustite ga radije da bude beba! - dodala je druga. 

Ipak, uz brojne se negativne komentare našlo i nekoliko pozitivnih reakcija i oduševljenih korisnika pa su mami čestitali na upornosti, ali i komentirali kako im je 'žao što za tu metodu nisu znali prije, dok su im djeca bila skroz mala...'

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije