Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralni hit

Majka pokazala odličan trik kako jede slatkiše djeci iza leđa: 'Ovo je pravi razlog zbog kojeg kupujem salatu'

Facebook
31.08.2020.
u 15:00

Roditeljima je ponekad teško uživati u stvarima koje vole, uključujući i najdraže slatkiše, ali uz ovaj trik će uspjeti.

Svaki roditelj potvrdit će da djeca ne vole dijeliti, pogotovo kada se radi o grickalicama i slatkišima. I jedna majka kojoj je bilo dosta dijeljenja svojih slatkiša s djecom otkrila je odličan trik kako ih jesti poskrivečki, bez da je djeca traže za griz, prenosi The Sun.

Foto: Daniel Pavlić

Na svom Facebook profilu objavila je fotografiju koja prikazuje kako jede slatkiš koji se nalazi iza lista salate, dok njezina kćer gleda i ne primjećuje što se stvarno događa. Uz tu fotografiju napisala je :

- Ovo je pravi razlog zašto kupujem salatu. Skriveno na vidljivom mjestu. Ona me ni ne primjećuje, napisala je.

 Njezina objava brzo je postala viralna te je podijeljena više od 120 tisuća puta od majki koje jedva čekaju probati njezin trik.

- Stvarno trebam početi ovo raditi - komentirala je jedna majka na njezinu objavu, dok se druga složila:

- Ovo je genijalno!.

- Drugi su pak otkrivali svoje trikove kako uživaju u slatkišima bez znanja njihove djece.

- Ispuštam zvukove povraćanja svaki put kad jedem nešto slatko, što ne želim dijeliti sa svojom djecom. Sjajno funkcionira, glasio je jedan komentar.

U subotu, 5. rujna, u Zagrebu se organizira okupljanje 'Festival slobode':

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije