Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte ga

Majka otkrila odličan trik za čišćenje kamenca u kuhalu: Treba vam samo jedno voće

Facebook
23.10.2020.
u 09:30

Trik je podijelila u Facebook grupi čija je tematika čišćenje i oduševila mnogobrojne članove.

U kuhalu za vodu lako se nakuplja kamenac, kako od stare vode koja ostane u njemu tako i od svakodnevnog zagrijavanja i isparavanja. Iako se taj kamenac lako očisti ribanjem i četkanjem, jedna majka otkrila je još lakši način za njegovo čišćenje, za koji je potreban samo jedan limun, prenosi The Sun.

Foto: Daniel Pavlić

Jednostavno narežete limun na nekoliko komada te ga ubacite u kuhalo do pola napunjeno vodom. Zatim ga upalite da se zagrijava i isparava limunov sok. On će prirodno očistiti sav kamenac, bez mukotrpnog četkanja. Nakon što ste gotovi sa zagrijavanjem, limun bacite. 

Ovaj trik podijelila je u Facebook grupi čija je tematika čišćenje i oduševila mnogobrojne članove. – Nisam mogla vjerovati, ali stvarno je funkcioniralo – napisala je jedna žena.

Grijanje ne mora biti udar na kućni proračun. Donosimo nekoliko savjeta o tome kako uštedjeti ove sezone!

Izbjegavajte pretjerano čišćenje – sterilni domovi nisu uvijek najzdraviji:

1/1
Ključne riječi

Komentara 7

MO
momakdecko
17:05 23.10.2020.

Ma kakvo kuhanje, bilo koliko se skupilo kamenca dovoljno je da dno se prekrije octom i zavisno od kolicine kamenca od nekoliko minuta do mozda pola sata i tako na hladno, bez kuhanja, sav kamenac ce se razgradit. A da neko kamenac struze i tako ostecuje posudu prvi put cujem, to je suludo, to je u rangu onih koji ne znaju niti jaje na oko pofrigat. A vama je to udarni kuhinjski trik, sacuvja nas boze

AL
alfagt2015
13:35 23.10.2020.

hahaha liomunska kiselina je jeftinija i 900 posto bolja nego limun.koja je to bundeva tek sad otkrila

DU
Deleted user
13:29 23.10.2020.

Topla voda je izmišljena davno, davno. A ovo što vi pišete zna vjerojatno svaka žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije