Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladolika žena

Majka (41) oduševila društvene mreže: 'Izgleda mlađe nego njezina 20-godišnja kći'

Instagram
06.08.2021.
u 11:30

Kći joj pomaže u održavanju mladolikog izgleda, ali sve prepisuje strogom režimu prehrane i vježbanja

Lauren Madsen (20) na društvenim mrežama redovito prima komentare od drugih korisnika koji ostaju oduševljeni izgledom njezine majke Cheryl Jarvis (41) te joj govore kako izgleda kao njezina sestra. 

Kako piše The Sun, mladolika mama oduševljena je pozitivnim komentarima, a  svoj mladoliki izgled prepisuje strogom režimu treniranja i pravilne prehrane.

Izgledate li mladoliko? To vam može `odrediti` koliko ćete živjeti:

1/4

- Mnogi ne mogu vjerovati da sam Laurenina mama. Uvijek su u šoku i misle da smo sestre. Lijep je osjećaj čuti da izgledam mlado. Lauren mi definitivno pomaže u održavanju mladosti jer mi daje najbolje modne savjete i pokazuje mi koje kozmetičke proizvode trebam kupiti - ispričala je Cheryl.

Prije dvije godine krenula je na fitness kako bi zadržala svoju liniju, a tada je počela i dijeliti odjeću sa svojom kćeri. Cheryl ima cilj osnažiti žene svih dobi i priznaje da vježba gotovo svakodnevno.

- Ustajem u 5 ujutro kako bih vježbala i to pet puta tjedno. Sada pomažem drugim ženama s programom treninga s utezima jer sam i osobna trenerica. Fitness ne znači provesti sate na traci za trčanje i jedenje samo salate. Jedem uravnoteženo i vikendom popijem koju čašu prošeka - objasnila je.

Uz to, posljednje tri godine odlazi na tretmane botoksa. Iako je posljednjih godinu dana morala napraviti pauzu od procedure zbog pandemije koronavirusa, i dalje je vodila računa o svojoj koži s raznim kremama i tretmanima. U svemu tome pomogla joj je kći, koju opisuje kao svoju najbolju prijateljicu.

- Imamo fantastičan odnos. Ona mi sve govori, ali i ja njoj. Imala sam Instagram prije Lauren, ali njezin je račun eksplodirao kad je počela objavljivati. Ona mi sada pomaže da savladam tehnike poziranja. Toliko sam ponosna na nju i oduševljena što ljudi misle da smo sestre - zaključila je Cheryl.

Nevrijeme pogodilo dijelove Hrvatske: U Slavoniji rušeni krovovi i oštećeni automobili!

Ključne riječi

Komentara 4

LI
LijeviDesničar
12:17 06.08.2021.

Taslačijo bih obje.

KO
Kokoiduhovi
13:38 06.08.2021.

Pump-pump, lift-lift...I napokon; da rade od 07-158, da čiste, nabavljaju, peru, glačaju, kuhaju....baš me zanima kak bi zgledale...Kao naše "dive"! kojima je u doba korone "joj, koma, skoro gladni"...ali jahtare, slikaju se i plaćaju da bi slike vidjelo što više "stoke sitnog zuba"...kak je njima teško, ali isto ustaju u 4-5, pa vježbe, plivanje, posebna prehrana, gurui, psihić, modni savjetnik, vizažist, osobni trener...i evo već večeri i spremanja za ...tulum na jahtici

Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:57 06.08.2021.

Jooooj....hiiihiiihaaahaaa...jojjjjjjooooooojjjjjj...haaaahoooohoooo....! Mislim da je ovo jedini komentar koji ova "reportaza" zasluzuje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije