Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ih osudili

Majka 12-ero djece izazvala raspravu: 'Namirnice su preskupe pa tri puta na dan jedemo brzu hranu'

YouTube
09.08.2022.
u 09:30

Alicia je otkrila kako tjedno potroši oko 7700 kuna na namirnice koje često uključuju 25 banana i 191 pakiranje čipsa

Majka 12-ero djece podijelila je mišljenja nakon što je objavila kako je prehranila svoju veliku obitelj na odmoru – naručivši tri jela za van u jednom danu, kako prenosi Mirror.

Alicia Dougherty i suprug Josh često svoju obitelj vode u restorane s brzom hranom, ali obitelj je izazvala veliku raspravu kada je majka otkrila kako su uživali tijekom putovanja. Par iz New Yorka dokumentirao je svoj odmor u Ocean Cityju na svom popularnom YouTube kanalu Dougherty Dozen.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6

Objavljujući video, Alicia je rekla: "Evo što su moja djeca jela danas, prvi dan u Ocean Cityju. Imamo Dunkin' Donuts krafne i voće za doručak. McDonald's za ručak. Opremila sam smočnicu grickalicama i voćem. I hamburgeri, prženi krumpirići i kolači od Tony Beefa za večeru, a djeca su zgrabila nešto iz zamrzivača za desert, dobar tek!"

Sljedeći video, koji dokumentira drugi dan putovanja i četvrti rođendan kćeri Harlee, opet je sadržavao mnogo brze hrane. Obiteljska narudžba uključivala je krafne i tortu za doručak, pizzu na Harleenoj rođendanskoj zabavi i namaz od morskih plodova za večeru, nakon čega je slijedila pita od limete i još kolača za desert.

Videi su brzo izazvali raspravu među korisnicima društvenih mreža, gdje su neki bili zapanjeni odlukama roditelja, dok su drugi brzo stali u obranu obitelji.

"Zašto kupovati sve te namirnice ako jedete vani?", pitao se jedan korisnik, dok je jedna korisnica dodala: “Tako ste rastrošni…”

No, jedna osoba je odgovorila: "Čak i ako ne pojedu sve, koga briga! To je njihov novac za bacanje. A s 12-ero djece, čisto sumnjam da se neće pojesti."

Roditelji Alicia i Josh nisu nepoznanica na društvenim mrežama jer redovito dijele videozapise iz svog svakodnevnog života, ostavljajući ljude impresioniranima načinom na koji upravljaju kaotičnim životom 14-eročlane obitelji.

U nizu videa snimljenih prošle godine, Alicia je otkrila kako tjedno potroši oko 7700 kuna na namirnice, koje često uključuju 25 banana i 191 pakiranje čipsa. 

Također su iskreno govorili o svom roditeljskom putu. Nakon što su proveli devet godina boreći se s neplodnošću i spontanim pobačajima, par je odlučio posvojiti dijete od udomitelja. Na svoje iznenađenje, kasnije su otkrili da je Alicia trudna, a tijekom godina njihova je obitelj nastavila rasti, jer su dočekali više biološke djece uz djecu koja su trebala dom.

Objašnjavajući kako je to imati 14-članu obitelj, Alicia je rekla: "Nije uvijek lako, ali uvijek se isplati."

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:29 09.08.2022.

Dokaz za nedostatak mozga je broj djece.

TA
Tajg
10:37 09.08.2022.

Hvala Bogu, ona cijeni i kupuje u kuni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije