Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAGALUF

Pretjeruju li? Pogledajte fotografije raskalašenih britanskih turista

Foto: Facebook/Magawalkofshame
1/4
27.07.2017.
u 14:38

Kontroverzna Facebook stranica "Maga Walk of Shame" objavljuje fotografije turista u kompromitirajućim situacijama nakon noćnih izlazaka.

Britanski turisti se na odmoru jako dobro zabavljaju i imaju specifičan način opuštanja, a Hvarani su to shvatili posljednjih sezona jer s njima imaju problema.

Ipak, lokalno stanovništvo španjolskog Magalufa svjedoči još mnogo bizarnijem ponašanju britanskih turista te s njima već desetljećima vodi bitku.

1/7

Kontroverzna Facebook stranica "Maga Walk of Shame" objavljuje fotografije turista u kompromitirajućim situacijama nakon noćnih izlazaka.

Foto: Facebook/Magawalkofshame

Britanci nisu osudili svoje sunarodnjake koji ne pronose najljepšu sliku o njima, nego su nezadvoljoni ljudima koji prenose ove fotografije.

Foto: Facebook/Magawalkofshame

Kažu da su se turisti došli opustiti i zabaviti te da nema razloga da ih se posramljuje zbog toga.

Komentara 10

ST
stomiovotreba
20:51 27.07.2017.

Momak izgorio na suncu. Sto je tu raskalasno?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:14 27.07.2017.

Na desetine hotela u Francuskoj i Španjolskoj ne žele ugostiti hrvatske maturante. Sigurno zbog primjerenog vladanja haha Klinci se napiju i onda malo razulare, kao da smo mi bili bolji u njihovim godinama.

NA
narcis660
16:45 27.07.2017.

Neke fotografije prelaze ukus finog ponasanja ali ostalo je ok.Ljudi imaju lovu zele se zabaviti uzivati u svom stilu bilo to nama normalno ili ne oni ostave lijepe novce na nasem Jadranu.Pa nesto se mora i pretrpjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije