Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Luksuzni odmor na Lošinju nikad nije bio dostupniji

Luksuzni odmor na Lošinju nikad nije bio dostupniji
Foto: Promo
1/6
09.05.2018.
u 08:54

Posebna mjesta koja se nalaze u uvali Čikat su hotel Bellevue te Boutique Hotel Alhambra, hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas.

Pronašli smo za vas idealno mjesto za bezbrižno opuštanje u sjeni borova uz šum valova. Skrivena od znatiželjnih pogleda, jedna od najljepših uvala Jadrana, uvala Čikat, mjesto je istinskog hedonizma do kojega nikada nije bilo lakše doći. Za sve domaće i strane goste te stanovnike Lošinja ovoga ljeta organizirani su povratni letovi iz Zagreba, Splita, Pule i Lugana, a sve zahvaljujući hotelskom brendu Lošinj Hotels & Villas i češkom SilverAiru.

Hotel Bellevue 5*
Foto: Promo

Premium usluga za odmor iz snova

Posebna mjesta koja se nalaze u uvali Čikat su hotel Bellevue te Boutique Hotel Alhambra, hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas. Prepoznatljivi po svojoj usluzi na razini 5* Bellevue i Alhambru gosti iz cijeloga svijeta biraju kao destinaciju svog odmora. Dolaskom u uvalu Čikat i ulaskom u hotel Bellevue goste očekuje nesvakidašnja elegancija i vrhunska usluga koja ih prati tijekom cijelog odmora. Osjećaj dobrodošlice prisutan je u svakom kutku luksuznog Bellevuea, posebno u sobama koje su uređene tako da i gostima najistančanijeg ukusa osiguraju čaroban odmor za pamćenje. U cjelokupnom uređenju hotela dominiraju drvo, madagaskarski kamen te oniks i mramor, dok pogled na uvalu i more upotpunjuj osjećaj ugode i ljepote. Tko jednom doživi takvo iskustvo odmora ne zaboravlja ga, što dokazuju i gosti na TripAdvisoru koji svake godine iznova svrstavaju Bellevue među najbolje luksuzne hotele u Hrvatskoj.

Suite u hotelu Bellevue 5*
Foto: Promo

Profinjenost i moderna udobnost u najluksuznijem lošinjskom hotelu

U uvali koja odiše luksuzom savršeno uklopljenim u prirodni ambijent, smješten je i Boutique Hotel Alhambra. Raskošni Boutique Hotel, u kojem se tradicija i vrhunska arhitektura spajaju s personaliziranom uslugom, predstavlja najvišu razinu lošinjske ponude. Poseban šarm odaje sam interijer hotela, u čijem je uređenju vrlo pomno biran svaki komad namještaja – od restauriranih antikviteta do ekskluzivnih materijala i vrhunskog dizajna. Posebnost Alhambre je i wine&dine ponuda hotelskog a la carte restorana Alfred Keller, koji je zbog svoje bogate ponude uvršten na listu najboljih restorana francuskog vodiča za restorane Gault&Millau.

Plaža ispred Boutique Hotela Alhambra 5*
Foto: Promo

Svoj odmor iz snova rezervirajte već danas i na Lošinj doputujte direktnim letom po cijeni već od 235 eura za povratni let.

www.losinj-hotels.com
T: +385 (0)51 661 101
E-mail: booking@losinj-hotels.com

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije