Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Ljubavnica mog supruga kaže da sam ja kriva za njihovu aferu: Jer sam dosadna u krevetu!'

shutterstock
06.07.2022.
u 19:53

Njezin partner kaže da je pokušao ostaviti ljubavnicu mnogo puta, ali se bojao za što je ona sposobna

Muževa ljubavnica imala je hrabrosti okriviti me za njihovu aferu, govoreći mi da sam dosadna u krevetu. Rekla je da se zavaravam što sam ostala s njim. Navodno joj je rekao da je voli i da je želi oženiti. Zajedno smo 14 godina, ali sam nedavno saznala da njegova afera traje već sedam godina, napisala je jedna žena za The Sun.

Imaju i dva sina od šest i devet godina, a kada je otkrila za njegovu aferu, bila je shrvana i odlučna da ga izbaci van. Proveli su nekoliko vikenda odvojeno i  prvo je pokušao poreći aferu, ali je ubrzo shvatio da zna previše.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Umjesto da obuzdam svoj bijes, rasplakala sam se jer mi je palo na pamet da ga još uvijek volim i da ta svađa ne bi imala nikakvu svrhu. Prošlo je nešto više od tjedan dana otkako se to dogodilo. Izbezumljen je i kaže da me ne zaslužuje. Rekao je da su naše prve zajedničke godine bile najbolje u njegovom životu i želi to natrag. Oboje smo puno plakali – nastavila je. 

Njezin partner kaže da je pokušao ostaviti ljubavnicu mnogo puta, ali se bojao za što je ona sposobna. Od tada je okončao njihovu aferu, ali ona to nije dobro prihvatila i nazvala je kućni telefon i derala se na nju.

– Povjerenje treba vremena da se izgradi i može se uništiti u tren oka. Vaš partner se ponašao užasno. Možda biste željeli ovo riješiti i imate svoju djecu o kojoj morate razmišljati, ali ponovna izgradnja povjerenja neće se dogoditi preko noći. Razgovarajte o tome zašto je bio u iskušenju da vara. Je li bio seksualno nesretan? Oboje ćete morati prihvatiti promjene u vašem odnosu. Prije donošenja bilo kakve velike odluke, morate s nekim razgovarati o svojim osjećajima – odgovorila joj je Deidre.

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'

Ključne riječi

Komentara 5

MO
montello
14:47 07.07.2022.

Nestalo strasti

Avatar lasta mala
lasta mala
21:50 06.07.2022.

Nisi ti srce kriva bego si glu*a.

DU
Deleted user
21:13 06.07.2022.

Probaj sa bajkama braće Grimm?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije