Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kada su temperature visoke..

Ljeto ne mora upropastiti seks: Ovo je pet najboljih seks poza kada je vani vruće!

Shutterstock
27.06.2023.
u 19:42

Nemojte dopustiti da vas ljetne vrućine spriječe da uživate u vođenju ljubavi

Vruće, sparno, znojno. Sve su to riječi kojima opisujemo odličan seks. Međutim, to nisu idealni vremenski uvjeti za izvrstan seks. Ali tko kaže ljeto i visoke temperature moraju prekinuti vaš seksualni život? Evo pet poza koje su izvrsne za one dane kada je nepodnošljivo vruće, piše Women's Health.

Perec: Perec pozu trebali bi isprobati na hladnim pločicama jer ćete se tako minimalno uznojiti. U ovom položaju žena leži na boku i podiže jednu nogu gore, a muškarac 'zajaše' njezinu nogu koja je na podu te prodire unutra. Kod ove poze je dobro i što uz minimalne kretnje možete iskusiti duboku penetraciju.

VEZANI ČLANCI:

Pseća poza: Namjestite ventilator, odnosno klimu da puše prema vama tijekom seksa pa ćete se manje uznojiti. Kod ove poze je dobro i što u njoj muškarci najbrže dolaze do vrhunca pa seks neće ni dugo trajati, a sami položaj ne zahtijeva mnogo kontakta.

Stojećki: Ova poza je idealna za tuš kabine ili kade pa se prepustite strastima pod osvježavajućim mlazom vode iz tuša. Žena stoji leđima okrenuta muškarcu, a on stoji iza nje. Za bolji oslonac žena se može i savinuti u struku te se pridržavati rukama za tlo ili obližnju površinu.

'Tačke': U ovoj pozi dolazi do minimalnog kontakta među partnerima pa ćete se i minimalno znojiti. Muškarac  neka sjedne na rub kreveta, a žena neka mu sjedne u krilo okrenuta od njega te neka se onda osloni rukama na pod.

Školjka: Ovaj seksualni položaj je dobar za pružanje oralnog seksa ženi, jer uključuje minimalno dodirivanja, a ako ju koristite za penetrativni seks, neka vam to bude zadnja poza jer ipak uključuje nešto više dodirivanja od ostalih. Poza podrazumijeva da žena legne na leđa i podigne noge sve do svoje glave. Muškarac tada penetrira u verziji misionarske poze. 

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Komentara 2

LU
luftbrenzzer
20:31 27.06.2023.

Poštovani admine. Svoj sam komentar više puta analizirao i nisam pronašao ništa nedoličnog pa bih volio znati koje kriterije rabite pri odluci o zabrani (ili brisanju) komentara čitatelja.

CR
Cromis
20:16 27.06.2023.

Pazi ovo ! " kod ove poze je dobro što muškarac brzo završi, pa seks neće dugo trajati" !!🤔 kaj je ovo? priručnik za žene za prvu bračnu noć iz 17 stoljeća?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije