Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vitamin P

Linden Tree Retreat & Ranch – luksuz u Velikoj Plani

Linden Tree Retreat & Ranch
Foto: Linden Tree Retreat & Ranch
1/3
10.06.2019.
u 15:23

Resort u divljini do sada su, u deset godina rada, posjetili gosti iz čak 138 zemalja svijeta. Posljednji su bili Ukrajinci, kaže vlasnik Bruce Yerkovich

Jeste li ikada čuli za vitamin P? Ne može se sintetizirati u laboratorijima, ali je važan kako bismo vodili ispunjen i uravnotežen život. Vitamin P se odnosi na prirodu, poručuju iz Linden Tree Retreat & Rancha u Velikoj Plani, skrivenog unutar Parka prirode Velebit. Linden je raj za ljubitelje meditacije, ovdje se napetosti i stresa možete riješiti uranjanjem u japansku ofuru vruću kupelji napravljenu od sibirskog cedra.

Ova stara tehnika uranjanja u vruću vodu ublažava bol u mišićima i potiče cirkulaciju. Profesionalni maseri na ranču jamče vrhunske masaže, od sportskih do masaža za otpuštanje energetskih blokada u vašem tijelu, u Lindenu možete prakticirati jogu... – Po svojoj definiciji, wellness je postignuta ravnoteža uma, duha i tijela koja rezultira cjelokupnim blagostanjem.

Meditacija, joga, jahanje, vruća kupelj, bazen, jela pripremljena od namirnica iz organskog uzgoja, smještaj, all-inclusive...

Šumska terapija (udisanje eteričnih šumskih mirisa), aktivna i pasivna meditacija u šumi – posebice u stogodišnjim šumama, odluka da isključite elektroničke uređaje, spavanje u prirodi (poput spavanja u našim tipijima ili šatorima uz rijeku), briga o vašem tijelu unosom hrane pripremljene od namirnica iz prirodnog i organskog uzgoja, masaža, pozitivno stanje uma, uranjanje u duboku i iskonsku divljinu, djetinja igra kada ništa ne moramo činiti osim prepustiti se ljepotama života, sve su to recepti za kvalitetan wellness – objašnjavaju na ranču. Bruce Yerkovic kaže da su ovaj resort u prirodi u posljednjih desetak godina posjetili gosti iz čak 138 zemalja svijeta:

Foto: ENERGZE RETREAT

– Posljednji su bili iz Ukrajine – govori Yerkovic. Dnevno se na ranču nudi velik izbor konjičkih, vodenih, pješačkih, edukativnih i restorativnih aktivnosti, a svaki je izlet osmišljen je po mjeri i prilagođen dobi, razini vještine i očekivanjima gostiju. Ranč je otvoren za dnevne izlete od kasnog proljeća do rane jeseni. Smještaj na ranču je u šatorima uz rijeku, kažunima, kolibama, indijanskim tipijima i sobama.

Ukupno imaju 30 kreveta, a nude all-inclusive uslugu. Kako bi iskusili sve aktivnosti, ali i blagodati za nepce, goste potiču da kod njih ostanu najmanje od pet do sedam noći. Linden Tree Retreat & Ranch dobitnik je brojnih priznanja – proglašeni su najboljim bioresortom u Hrvatskoj kao i najboljom obiteljskom destinacijom za odmor u Hrvatskoj. TripAdvisor posljednje četiri godine zaredom dodijelio im je certifikat za izvrsnost... “Naši partneri u kreiranju vaših pustolovina su šuma, potoci, godišnja doba i zov divljine”, poručuju s ranča. 

Sadržaj je nastao u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije