Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan stil

Ležerna, sportska a opet ženstvena kolekcija Etna Maar

Foto: Senja Vild
1/7
15.03.2018.
u 15:47

Kolekcija SS18 izrađena je od lana, pamuka i viskoze, neobičnih zagasitih tonova i strukturiranih tkanina i prozračnog pletiva.

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svake sezone oduševljava svojim promišljenim dizajnom.

Za sezonu proljeće/ljeto 2018. dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, ali svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način. Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru.

U životu je bitan dobar start. Prvo treba stvoriti jasnu ideju, jer od vizije do cilja dalek je put, potrebna je kondicija, snažna volja i želja, znanje i iskustvo koje će donijeti pravu kvalitetu i kreativnost do svake od Vas. Usudite se. Poigrajte se bojama i novim formama. Uživajte u novim kreacijama. Cilj je završiti utrku zadovoljna i snažna. Zato potrčite - poručuje dizajnerica.

Kolekcija SS18 izrađena je od lana, pamuka i viskoze, neobičnih zagasitih tonova i strukturiranih tkanina i prozračnog pletiva. Krojevi su ležerni i sportski, a opet ženstveni i neobični u stilu Etna Maar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije