Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
elegancija u punom sjaju

Lei Lou je odrasla, a ljube je Severina, Lana Banely, Marija Borić...

Aleksandra Dojčinović Lei Lou
Foto: Maja Kljaić
1/6
08.04.2014.
u 08:25

Alex Dojčinović ima novu modnu kampanju! Osim večernjih haljina kolekcija je nadopunjena oversized jaknama, hlačama, bluzama i košuljama

Omiljena dizajnerica hrvatskih trendseterica Aleksandra Dojčinović nakon uspješno odrađene samostalne revije u sklopu proteklog 16. Perwoll Fashion.hr-a snimila je modnu kampanju.

Fotografije Lei Lou kolekcije u kojoj je Aleksandrina žena "napokon odrasla" potpisuje Maja Kljaić.

Foto: Maja Kljaić

Jednostavnost cijele kolekcije naglašena je upotrebom minimalističkog kolorita gdje vladaju samo tri boje, pudrsta, zelena i crvena. Čiste linije naglašene su upotrebom najfinije francuske čipke u kombinaciji s dukatima na svili, dok kožni komadi ostavljaju dojam profinjenosti. U novoj kolekciji Aleksandra se iznova igra drapiranjem, dok slaganje traka od spužve presvučenih svilom svakako je još jedan novitet vidljiv u novoj kolekciji.

Osim večernjih haljina kolekcija je nadopunjena oversized jaknama, hlačama, bluzama i košuljama, a cijelu kolekciju prati i linija malih torbi koje se odlikuju vrhunskom ručnom izradom od najfinije kože s pozlaćenim kopčama.

Foto: Maja Kljaić

>>Severinu je sinoć 'boljelo' jedino što je štikle morala zamijeniti balerinkama

>>Poznate ljepotice nadmašile modele s piste i pokazale im kako se odjeća nosi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije