Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni horoskop

Lavovi će najljepše trenutke ljeta provesti s partnerom i prijateljima

ljeto
Filip Brala/PIXSELL
28.06.2013.
u 16:40

Ljetni će mjeseci Lavovima ostati u lijepom sjećanju, ali im neće odgovarati uzbudljiv društveni život kao prošlih mjeseci

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ljetni mjeseci ostat će u vam u lijepom sjećanju. Neće vam odgovarati uzbudljiv društveni život kao prošlih mjeseci, pa ćete najljepše trenutke provesti u partnerovu društvu ili u intimnom krugu prijatelja.

Slobodni Lavovi

Jupiterov utjecaj ovog ljeta mogao bi vas vratiti u zagrljaj bivšeg partnera. Ako je to osoba koju još uvijek volite i zbog koje još uvijek patite, najvjerojatnije ćete joj se vratiti i pokušati ispočetka. Bit će to dobra odluka jer će biti očito da se osjećajne veze između vas dvoje nisu do kraja ugasle. Ono čega se trebate pripaziti jesu odnosi s teško dostupnim osobama ili onima koji su u braku – takav će vam odnos nanijeti više štete nego koristi.

Venera će sve do 22. srpnja boraviti u vašem znaku, stoga ćete tih dana biti u svom elementu. Imate li mogućnosti, zaputite se tih dana na ljetovanje. Vaša ljepota i šarm neće ostati nezamijećeni, stoga je povoljno vrijeme da okušate svoje zavodničke vještine i osvojite osobu koja vam se sviđa. Srpanj vas neće iznevjeriti jer sve upućuje da je pred vama nova veza koja će se jednako strastveno nastaviti i u kolovozu. No ako iz nekog razloga ostanete sami, nemojte očajavati jer i kolovoz nudi svoju porciju ljubavne sreće. Moguće je poznanstvo s vrlo uspješnom, poslovnom osobom s kojom ćete imati mnogo dodirnih točaka. Od 11. rujna pripazite – imat ćete zamjerki na partnerovo ponašanje, no nemojte ga prestrogo suditi.

Zauzeti Lavovi

U lipnju ćete se povlačiti u osamu i izbjegavati druženje s partnerom. Partner će misliti da ste ljutiti na njega, stoga budite spremniji na komunikaciju i pokažite mu nekom gestom da vam je do njega stalo. Ulazak Venere u vaš znak od 22. lipnja do 22. srpnja pomoći će vašoj vezi da se poboljša i učvrsti. Voljenoj osobi ćete otvoreno pokazivati naklonost, a zajednički trenuci bit će ispunjeni smijehom i zabavom.

Krećete li tada na godišnji odmor, odaberite neko mirno i nerazvikano mjesto na kojem ćete se moći dobro odmoriti. Više će vam ogovarati intimno druženje s partnerom i lagane šetnje uz plažu, nego luda zabava i izlasci do jutra. S početkom vaše vladavine 23. srpnja osjetit ćete potrebu za definiranjem ljubavne veze, a posebno ako ste od nedavno zajedno. Razveselit će vas kad shvatite da ste i vi i partner spremni dovesti svoj ljubavni odnos na višu razinu pa ćete do 11. rujna razmišljati i o vjenčanju. Manja kriza nakon 12. rujna zahvatit će bračne parove ovog znaka. Bit ćete ljubomorni i sumnjičavi, no brzo ćete shvatiti da za to nemate razloga.

>>Mnogi će blizanci učvrstiti vezu ili započeti zajednički život

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije