Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlađe je slađe: Pjevačica dečka otpremila u zagrljaj druge

Lana Jurčević izgubila ozbiljnu ljubavnu bitku s maturanticom

lana jurčević
Mišo Lišanin
23.11.2009.
u 19:42

Čim je mladi Jan Jerić ostavio zagrebačku pjevačicu zbog bivše djevojke Kim Pavlić, 18-godišnjakinja je primila brojne čestitke na Facebooku.

Kim-Lana, 1:0 – pisalo je to na profilu na Facebooku gimnazijalke u čiji se život iz zagrljaja popularne pjevačice vratio 18-godišnjak Jan Jerić. Iako je ovaj, mora se priznati, neočekivan obrat u javnost procurio tek jučer, veza između Lane Jurčević i njezina šest godina mlađeg školarca pukla je, čini se, mnogo prije.

 To potvrđuje i status kojim je Kim Pavlić, bivša Janova djevojka, a ujedno i kolegica iz školske klupe, još prije desetak dana objavila da su ona i Jerić ponovno u vezi. Time je izazvala šok, nevjericu, pa i divljenje svojih prijatelja koji su o pomirenju 18-godišnjeg zavodnika i plavuše iznijeli svoje mišljenje. “Bravo, napokon!” i “O, pa ovo je javno priznanje” bili su komentari, iz čega se moglo iščitati da se između “velike” i “male” suparnice vodila ozbiljna i duga bitka za dečka. No čini se da je u ljubavi i ratu dopušteno sve osim priznavanja poraza pa je i 24-godišnja pjevačica vezu zaključila riječima:

– Jan i ja više nismo zajedno. Moram priznati da su razlike u životnim okolnostima i godinama, eto, učinile svoje. Znali smo to i prije, ali srce je radilo po svom – rekla je Lana Jurčević. U svojoj prvoj izjavi o privatnom porazu pjevačica, ikona hrvatskih tinejdžera, šuška se, koristila se istim floskulama koje je izgovarao Jan dok je prekidao s njom. No je li to istina nismo mogli doznati jer je 18-godišnjak sve iz veze s pjevačicom kavalirski odlučio zadržati za sebe.

 Tako se ponašao i na početku bajkovite ljubavi kojoj na put tada nije mogla stati razlika u godinama. Naime, dugogodišnje prijateljstvo započeto druženjem njihovih roditelja – Ive i Božene Jerić te Esme Karaselimović i Damira Jurčevića – prošlog je ljeta pokleknulo pred strasti. Lana i Jan zajedno su ljetovali na Braču, a vruće noći prenijeli su i na gradski asfalt. Janu je, shvatio je ubrzo, ipak draža bivša djevojka iz razreda.

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
21:48 23.11.2009.

Lano, Lanice...ti se sad njemu osveti pa odi s nekim daleko starijim...evo, ak si ti u pitanju ja se budem žrtvoval :-)))

JM
ja-ma
22:21 23.11.2009.

Tako ti je to Lana.Ne veli se zabadava da \"tko s djecom spava,popišan se budi\".

OB
-obrisani-
06:57 24.11.2009.

lanu bi mogli osuditi za pedofilstvo..to treba ispitati jeli ona konzumirala sex sa maloljetnikom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije