Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret Danu žena

Kumice s Dolca o tome kako je ženama bilo nekada, a kako je danas: "Danas je žena robinja!"

Diva
07.03.2019.
u 16:30

Povodom Dana žena prošetali smo zagrebačkim Dolcem i s našim kumicama provjerili što one misle o životu žene danas

Prije je bilo ženama divno u odnosu na danas, rekla nam je gospođa Mara

- Danas je žena robinja Isaura. Mora se udati, roditi, biti majka, ići na posao, skuhati jesti, oprati i popeglati... Sve stići i još imati vremena sa svojim mužem ići u krevet - dodaje. 

Druge su se složile kako danas nitko nema vremena za sebe, pa tako ni žene. 

- Prije je bilo ženama ljepše nego sada. Više su uživale. Danas nemaju vremena. Danas svi trče tu po placu. Nitko nema vremena ni riječi progovoriti.

U videu pogledajte što su nam još kumice ispričale iz prve ruke, o životu žena danas i nekada

 

Ključne riječi

Komentara 16

TO
toljaga22
17:01 07.03.2019.

moja Fata ne. Spava do 12, pije kavu do 14, ode u konzum na delikatesu, kupi gotovu klopu i dočeka mene s posla. U međuvremenu popuši kutiju cigara koju sam ja kupio.

JA
jadranskomore
20:03 07.03.2019.

danas je stiti tursko/stambulska kovnencija i neko nesme da je bije osim njihovih muzeva koji nisu priznali istambulsku konvenciju hihhihihiihi

Avatar Idler 3
Idler 3
18:25 07.03.2019.

Zanimljivo, baš sem si i ja spremišljal kak su nekdaj žene sam plandovale, rublje il suđe su se sami prali, ručak sam kuhal, deca sama v šole šla...dajte-najte 😝😝😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije