Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bezbolno' rješenj

Kristali koji 'varaju' mirisom pomoći će vam da smršavite

djevojke
Photos
08.11.2010.
u 17:01

Kristali Sensa mirisom varaju mozak, koji misli da ste siti iako ste pojeli tek nekoliko zalogaja

Kad govorimo o mršavljenju, sve se ne kraju svodi na isto - najbolje je što manje jesti. Naravno da će neke dijete pomoći, da treba pripaziti na to što točno jedete, ali količina je ipak bitna. Zato bi vam od velike pomoći u mršavljenju mogli biti - kristali.

Naime kristale nazvane Sensa pospete po hrani, a oni vas prevare pa osjetite da ste siti već nakon nekoliko zalogaja. Da stvar bude bolja, od iduće godine, kad će se biti u prodaji u Velikoj Britaniji, moći će se naći u nekoliko okusa - sir, radič i kava.

Ovaj se proizvod testirao šest mjeseci na više od 1400 dobrovoljaca, a pretile osobe među njima smršavjele su čak do 12 kilograma. Nakon testiranja uslijedila je petogodišnja studija u kojoj je sudjelovalo 1000 osoba.

Dr. Alan Hirsch, neurolog koji je razvio metodu mršavljenja kristalima, kaže da je miris hrane odgovoran za 90 posto okusa hrane. Kristali
'prevare' mozak tako što potaknu osjećaj sitosti u mozgu, koji zatim pošalje tijelu osjećaj da je osoba sita.

Kristali Sensa mogu se već naći u trgovinama u Americi, a uskoro i u Kanadi, Meksiku i Njemačkoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije