Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAJU BITI ČISTI I LIJEPI

Kozmetičarka otkrila česte pogreške koje žene rade s noktima: 'Neuredni nokti ukazuju na lijenost!'

Shutterstock
04.07.2022.
u 15:23

Ističe da je važno brinuti se o noktima i njegovati ih jer nehigijenski nokti uvijek izgledaju loše

Ruke su jedna od prvih stvari koju ljudi primijete na vama pa je važno da izgledaju čisto i njegovano. Jedna je kozmetičarka zato podijelila nekoliko savjeta što biste trebali izbjegavati, a što raditi ako želite da vam nokti izgledaju besprijekorno.

Kako piše The Sun, ona kaže da je u salonu često imala klijentice koje su imale neuredne i prljave nokte, pa uvijek naglašava da se ako su vam nokti malo duži prvo pobrinete da dobro očistite prljavštinu ispod njih jer inače izgledaju neuredno. 

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik

1/5

Okrhnuti lak za nokte također, kaže, djeluje neuredno, a kozmetičarka kaže da pokazuje i da je osoba lijena. 

- Nije katastrofa ako jedan dan imate okrhnuti lak na noktima jer jednostavno niste stigli ništa napraviti, ali problem je kada danima hodate s takvim noktima i ne popravljate ih - rekla je. 

Ako ste skloni uređivanju noktiju kod kuće i nemate vremena popravljati ih svaki put kad se dio laka okrhne, ona preporučuje da koristite gel jer je trajniji od laka.

Objasnila je i da neke boje laka za nokte djeluju elegantno, a da je neke bolje izbjegavati. Kaže da elegantne boje uključuju francusku manikuru, odnosno bijelu, ali samo ako se pravilno napravi. Preporučuje i da, kad ju radite, vrh svakog nokta ostavite bijel. Što se tiče ostalih elegantnih boja laka za nokte, ističe klasičnu crvenu, tamnocrvenu, bež nijanse, nijanse ružičaste boje i boje šljive. Boje kojih se, prema njenom mišljenju, treba kloniti ako želite odisati elegancijom su one koje izgledaju  previše umjetno, te neon nijanse laka. 

Što se tiče dužine noktiju, kozmetičarka kaže da jako dugi nokti više nisu u trendu i da biste se trebali držati srednjih do srednje dugih noktiju jer djeluju prirodno što je 'in'. 

S ovim trikom zaspat ćete za pet minuta! 😴  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije