Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najčešće pogreške

Koristite dezodorans? Evo gdje griješite...

Dezodorans
Foto: Shutterstock
02.09.2016.
u 09:07

Dezodoransi prikrivaju neugodne mirise, ali ne sprečavaju znojenje. Za to se koriste antiperspiranti koji sadrže spojeve aluminija

Uporaba dezodoransa trebala bi biti jedna od najjednostavnjih stvari na svijetu: samo poprskate na željeno mjesto i to je to.

Dezodoransi prikrivaju neugodne mirise, ali ne sprečavaju znojenje. Za to se koriste antiperspiranti koji sadrže spojeve aluminija.

I u čemu onda griješimo pri uporabi dezodoransa? Postoje određene pogreške koje većina žena radi, a da ih nije ni svjesna. 

Koristite ga u krivo vrijeme

Dezodorans se može primijeniti u bilo koje doba dana, ali navečer biste ga trebali izbjegavati i koristiti antiperspirant. On će djelovati tako da se bolje "veže" za vašu kožu prije nego se tijelo počne pojačano znojiti u jutarnjim satima. 

Ne stavljate dovoljno antiperspiranta

Antiperspirant bi trebalo nanijeti u dovoljnim količinama. Jednom kada osjetite da se znojite i da se pojavljuje neugodni miris, kao usred sastanka, "šteta" je već učinjena. 

Krivi proizvod

Primijetili ste da uporaba dezodoransa ostavlja osip ili uzrokuje svrbež na vašoj koži? Vrijeme je da promijenite proizvod i koristite one za osjetljivu kožu. Mnogi su "vjerni" istim brendovima ili proizvodima još od srednje škole, ali u širokoj paleti proizvoda na tržištu lako je pronaći onaj koji vam više odgovara. 

>>Evo kako jednostavno možete napraviti svoj organski dezodorans

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije