Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Male tajne

Korektor nanesite na kožu tek nakon podloge

Make up
Foto: Thinkstock
1/2
28.07.2014.
u 15:30

Ukoliko niste uspjeli podlogom prekriti druge manje nedostatke kože, učinite to utapkavanjem male količine korektora na ova mjesta.

Ako imate običaj nanositi korektor prije podloge, riskirate da upotrijebite veću količinu nego što vam je zaista potrebna.

Također, baza tekućeg pudera sprječava pojavu bora koje korektor može formirati na koži. Koristite tekući korektor koji je jednu nijansu svjetliji od boje vaše kože (ako je previše svijetao, koža će djelovati neprirodno.) Korektor nanesite malom kozmetičkom

četkicom i prekrijte najtamnije dijelove podočnjaka - obično je to dio ispod unutarnjeg i vanjskog kuta oka.

Ukoliko niste uspjeli podlogom prekriti druge manje nedostatke kože, učinite to utapkavanjem male količine korektora na ova mjesta.

>>Uz pomoć šminke do 'manjeg' nosa

>>Uz pomoć trikova lako do punijih usana

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije