Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupa moda

Kopija dizajnerske torbice Chloe rasprodana u samo 48 sati

torba
print screen
17.03.2010.
u 09:00

U doba krize, čini se, nitko ne želi odustati od mode, ali jeftinije verzije uvijek imaju prednost.

Da ne mora uvijek biti važno ime, pokazuje primjer skupocjene torbice nazvane Louise koju je dizajnirao Chloe. Torba koja košta 9000 funti nije se prodala niti u približno toliko primjeraka kao njena kopija, koju je na tržište izbacio trgovinski lanac Peacocks. Torbica koja stoji 10 funti prodana je u 5000 primjeraka u samo 48 sati, a Peacocks je naručio još 12.0000 primjeraka da bi zadovoljili potrebe potražnje.

Torba koja se prodaje u Peacocksu nevjerojatno nalikuje torbi s potpisom Chloe, a popularnost jeftine verzije dodatno su potaknule slavne dame, poput manekenke Daisy Lowe, koje nose upravo takve torbe. Radi se o torbi nalik na staromodne đačke torbe za knjige.

U doba krize, čini se, nitko ne želi odustati od mode, ali jeftinije verzije uvijek imaju prednost.

Ključne riječi

Komentara 3

BI
bizzwizz05
15:33 17.03.2010.

za 9000 funti možeš: 6 mjeseci putovati po svijetu, back pack moš kupit auto, možeš školovati jednog studenta 2 godine, itd a moš i kupit torbicu, stavit je, otić u esplanadu na neki prijem ili dobrotvorni bal,pokazivati svoju torbicu svojimvojim falšim prijateljicama, koje će hvala bogu bit ljubomorne, (to je bio i cilj, naravno). svašta se može za 9000 funti...

1L
10 lipa
01:32 18.03.2010.

možeš sa torbicom od 9000 funti u bazen i zagutiti se na propeleru pročiščavanju vode....svugdje sa njom samo da vide kakvu torbicu imam...danas je svijet bolestan sa tom modom...svi bi se samo kurchili s nekim...bolje da smo svi goli..pa se nek onda kurche....

YO
yohana
18:55 08.04.2010.

kakva smeca i jos puno kostaju.najbolje modele ima prada.a buduci bas nasi mladi ni neznaju sto je dobro i lijepo,njima je lako podvaliti bilo sto.ako je skupo onda je i najmodernije.tako se danas razmislja.ali za mene je jedino PRADA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije