Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderna ljubavna priča

Komentirala mu je fotografiju na Facebooku, a on odmah preletio 6437 kilometara da ju upozna!

Anna Hosey i Adam Lawrence
17.12.2019.
u 12:37

Facebook grupa "This cat is chonky" je posvećena velikim mačkama, ali pokazalo se da je grupa donijela puno više od samog veselja zbog fotografija mačaka - spojila je ljude.

Anna Hosey (25) i Adam Lawrence (28) par su koji se spojio preko grupe o mačkama. Adam, grafički dizajner iz Londona je prešao 6437 kilometara samo kako bi otišao na spoj s Annom nakon što je ona komentirala njegovu sliku u grupi da je sladak, piše metro.co.uk.

Foto: Anna Hosey i Adam Lawrence

Anna, frizerka iz Chicaga napisala je neobavezni komentar Adamu kako su on i mačka slatki i tada je sve krenulo. "Nedavno sam se priključila grupi i odmah sam primjetila Adama, pa sam komentirala fotografiju. On mi je poslao poruku, počeli smo se dopisivati i vrlo brzo pronašli puno zajedničkih stvari kao što su isti ukus u glazbi." Mjesecima su se dopisivali, zvali preko video poziva i komunicirali s mačkama. Osjetili su povezanost, a u prosincu je Adam odlučio proputovati 6437 kilometara kako bi se vidjeli.

"Bili smo jako znatiželjni kako će nam biti uživo", rekla je Anna. "Osjetili smo neku romantiku preko telefona i željeli smo znati hoće li uživo biti isto. Bilo je jako prirodno kada smo se sreli, nismo osjećali kao da smo stranci i nije bilo neugodno. Vrlo jednostavno. Mačka je, na sreću, također prihvatila Adama."

Foto: Anna Hosey i Adam Lawrence

Sada su u fazi između izlaženja i veze i još uvijek se uvjeravaju je li to prolazno ili ne, ali Anna planira doći kod Adama u London u veljači. Podijelila je ovu priču u Facebook grupu i napisala: "Nikada nisam mislila da ću pronaći dečka komentiranjem na Facebooku, ali dogodilo se."

"U ime nas oboje, jako smo sretni što se ovo dogodilo", rekla je Anna.

Foto: Anna Hosey i Adam Lawrence

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije